А ти какво очакваше , sunshine ?
Не случайно има поговорка " Върви на доктор, болести ще се намерят" .
Ама дето ще му плащаш и допълнително за да ти прави разни режими , това значи да обидиш целия форум.
Нали затова се блъскаме тук да даваме информация. ПРи това безплатно !
Всичко ти е тук във форума, ако очакваш, че който и да е доктор ще е по-компетентен от всички нас ,взети заедно - според мен е доста наивно. не забравяй ,че докторите ,които препоръчват пречиствания , хранения и т.н, тези неща не са ги учили по университетите , просто никой не им го е преподавал. Те са се дообразовали от СЪЩИТЕ източници, от които сме се образовали и ние. И просто няма как да са по-вещи от нас в тази област. За прочистванията сме изписали стотици страници . Твой е избора , естествено , но нали се сещаш , ако следваш съветите на доктора и нещо не се получи , не би било етично да питаш после нас защо не се е получило
Кристиянчо , аз ходих в Киев по две причини , едната беше да купувам точно този апарат за комп. диагностика. ( бях го изровил по интеренет. Втора употреба , на много добра цена , само 8000 долара) Само че като се запознах с другата , акупунктурната диагностика, се отказах от апарата. Нищо че преди това бях върл фен на компютърната диагностика .
По принцип тези видове диагностики не могат да заменят ония , за които казваш - скенери , лабораторни анализи и др. , но са много по-информативни от тях, защото откриват патологии, които още не са се изявили на ниво биохимия , тоест - не са слезли във физическото тяло , а са на енергийно ниво ( в организма има информация за болестта , която ще се разгърне някъде в бъдещето ) или пък са на ниво - компенсирана патология . Това значи ,че с кръвна картина никога не можеш да хванеш повечето хронични болести. Ако бъбреците ти са зле и работят на 50 % това в никоя лаборатория няма да ти го установят , защото организмът просто не сигнализира с нищо . Когато почне да сигнализира ( с белтък в урината напр. ) вече е много късно и най-често отиваш направо на хемодиализа. За черния дроб работата е същата. Самият той не боли и трудно може да се прецени дали е зашлакован, дали се напряга да работи..
И второ - акупунктурната диагностика ти казва каква е причината да си болен. Тоест - може да имаш болно сърце ( което са установили чрез електрокардиограма ) но проблемът да е в бъбреците. Компютърната диагностика също уж ги казва тези неща , ама се оказа че не е на 100 % . колкото и да я хвалят.
Като цяло диагностиката по лабораториите е информативна за по-изразени , по спешни състояния, където трябва с точност да се уточняват разни показатели - кръвна захар, ниво на левкоцити, на триглицериди, на хоромони ... и т.н.
Накратко - всяка от диагностиките си има своето място , стига да е достоверна .