Отдавна не съм писала в дневнка си, но суровоядския месец върви нормално. От както съм в Слънчев бряг малко ми стана еднообразно менюто, но не е болка за умиране. Важното е, че си хапвам с апетит и ми е вкусно. Общ взето нещата стoят по този начин:
-сутрин на гладно пия сок ото пшенична трева /най-вече заради концентрирания хлорофил/
-след 30мин. хапвам ябълка, а по-късо сутринта и банан
-през ден за обяд ям около 50грама покълнало жито с мед и 4 накиснати ореха
-през ден за обяд ям 50грама накиснати бадеми или кашу
-почти всеки ден вечерям със салата от домат ,краставица, пр.лук, обилно магданоз, зехтин и маслини
-2 пъти в седмицата си правя салата от покълнали семена-боб мунг, люцерна, слънчоглед и краставица на сетно с чеснов таханов дресинг
-сладкото ми изкушение са 6-7 фурми с по един бадем или кашу вътре. Това си хапвам и когато съм нощна смяна около полунощ
-намалих кафето от едно ежедневно на едно през ден. Целта ми е да го пия само преди нощна смяна.
Днес като се напазарих плодове и зеленчуци намерих и сурови бадеми и кашу. Много се зарадвах защото тъкмо ми бяха свършили ядките. След това си направих и първата слънчева баня за сезона. Времето е страхотно.