Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Деси  (Прочетена 207022 пъти)

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
Re:Дневникът на Деси
« Отговор #360 -: 18-05-2010, 14:02:59 »

Благодаря за подкрепата!  :)В Гранд хотел и апартаменти Оазис съм. Някой ако има път към Слънчев бряг непременно да се обади да се видим! Аз от форума съм се виждала само с Бате Бино и много ми се иска да се запоная с повече хора.
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #361 -: 18-05-2010, 14:04:50 »

Деси, как е времето при вас? Тук прогизнахме и е бая студено. Има ли вече туристи или по цял ден се чудите с какво да се занимавате?:)
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #362 -: 18-05-2010, 14:08:45 »

Времето е кофти като навсякъде. В нашия хотел има много малко туристи и общо взето скучаеме на работа за сега. Но аз така или иначе си работя на смени-дневна нощна и два дни почвка и днес си почивам.
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #363 -: 18-05-2010, 14:26:42 »

Как се справяш с нощните смени? Чела съм, че колкото и да си спал през деня нощно време се отделя хормон, който те кара да спиш. Питам, защото е много вероятно и на мен да ми се наложи да работя 2 по 2 и като че ли го предпочитам тоя вариант вместо да вися някъде по 8 часа всеки ден.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #364 -: 18-05-2010, 14:31:32 »

Ами аз съм имала досега само една нощна. Все още не съм наблязла в режима. Но аз всяко лято работя по този начин.
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #365 -: 26-05-2010, 14:23:47 »

Отдавна не съм писала в дневнка си, но суровоядския месец върви нормално. От както съм в Слънчев бряг малко ми стана еднообразно менюто, но не е болка за умиране. Важното е, че си хапвам с апетит и ми е вкусно. Общ взето нещата стoят по този начин:
-сутрин на гладно пия сок ото пшенична трева /най-вече заради концентрирания хлорофил/
-след 30мин. хапвам ябълка, а по-късо сутринта и банан
-през ден за обяд ям около 50грама покълнало жито с мед и 4 накиснати ореха
-през ден за обяд ям 50грама накиснати бадеми или кашу
-почти всеки ден вечерям със салата от домат ,краставица, пр.лук, обилно магданоз, зехтин и маслини
-2 пъти в седмицата си правя салата от покълнали семена-боб мунг, люцерна, слънчоглед и краставица на сетно с чеснов таханов дресинг
-сладкото ми изкушение са 6-7 фурми с по един бадем или кашу вътре. Това си хапвам и когато съм нощна смяна около полунощ
-намалих кафето от едно ежедневно на едно през ден. Целта ми е да го пия само преди нощна смяна.

Днес като се напазарих плодове и зеленчуци намерих и сурови бадеми и кашу. Много се зарадвах защото тъкмо ми бяха свършили ядките. След това си направих и първата слънчева баня за сезона. Времето е страхотно. :Content_22:
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #366 -: 27-05-2010, 22:47:01 »

Деси , май скоро няма да те черпя :)
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #367 -: 28-05-2010, 15:17:25 »

Ами да ти кажа малко ми остава да го откажа напълно! Много яко ми разтръсва нервната система напоследък. Харесва ми да пия но просто ми идва вече прекалено силно.
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #368 -: 30-05-2010, 14:42:21 »

Днес ми е предпоследния ден от суровия месец. Сутринта закусих с първите си череши. Онзи ден ходих до Несебър по работа и си ги купих от там 1кг. И аз като не видяла ги излапах всичките днес и ми стана малко тежко. После хапнах банан, а за обяд - 50 грама накиснати бадеми. След това отново ходих на плаж. За вечеря ще си направя салата от кълнове на боб мунг, люцерна и слънчоглед с таханов дресинг.
Мисля от другата седмца да включа и немския ръжен хляб в менюто както и салата от варени картофи. Но най-много 3 пъти в седмицата като ще запазя високия процент сурови храни-плодове зеленчуци кълнове и ядки. Целта ми е да кача 1-2кг.
Активен

Миоджералвомбо

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 484
    • блог за сериозни хора
« Отговор #369 -: 30-05-2010, 20:47:49 »

Днес ми е предпоследния ден от суровия месец. Сутринта закусих с първите си череши. Онзи ден ходих до Несебър по работа и си ги купих от там 1кг. И аз като не видяла ги излапах всичките днес и ми стана малко тежко. После хапнах банан, а за обяд - 50 грама накиснати бадеми. След това отново ходих на плаж. За вечеря ще си направя салата от кълнове на боб мунг, люцерна и слънчоглед с таханов дресинг.
Мисля от другата седмца да включа и немския ръжен хляб в менюто както и салата от варени картофи. Но най-много 3 пъти в седмицата като ще запазя високия процент сурови храни-плодове зеленчуци кълнове и ядки. Целта ми е да кача 1-2кг.
Деси,ако ми позволиш,ще ти предложа нещо тъкмо за качване на килца.Ако намериш обикновен ечемик и го свариш  и пийваш от водицата от него,ще качиш бързо тия едно две .Каквото и прозиводно на ечемика да хапваш ,все ще качиш.Аз на твое място бих си пиивал по две бири по 330 мл.вечер,но такива без алкохол.От ецхемика се наддава,а обратния номер става с овес.Ефекта на ечемика и овеса са противоположни.Пробвай ако искаш.Успех в постигането на целта! :essen:
Активен
Трудно се намира черна котка в тъмна стая особено, ако и нея я няма вътре. Поздрави от Палма де Майорка

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #370 -: 01-06-2010, 15:22:04 »

Благодаря за съвета! Аз за първи път чувам че от ечемика се качва. Бира никога не съм пила и едва ли ще пропия някога. Супер неприятна ми е тази напитка.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
« Отговор #371 -: 01-06-2010, 18:05:55 »

Благодаря за съвета! Аз за първи път чувам че от ечемика се качва. Бира никога не съм пила и едва ли ще пропия някога. Супер неприятна ми е тази напитка.
Ооооооо, сега като дойдеш на срещата, няма как поне една биричка да не изпиеш :bleh лично аз ще те тормозя, ако не се съгласиш доброволно :whistling2 - emotloader:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

oum le dauphin blanc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548
« Отговор #372 -: 01-06-2010, 18:21:23 »

Гарване, с това си изказване ще ме откажеш да идвам. Звучиш ми точно като месоядците: "едно кюфте ще изядеш сега - ще те тормозя докато не го изядеш". Оставете всеки да прави каквото му е приятно.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #373 -: 01-06-2010, 19:09:30 »

Гарване, с това си изказване ще ме откажеш да идвам. Звучиш ми точно като месоядците: "едно кюфте ще изядеш сега - ще те тормозя докато не го изядеш". Оставете всеки да прави каквото му е приятно.
Ама и ти почваш да ме ядосваш вече..... тук за една биричка говорим, какви кюфтета и работи веднага си измисли.... а и тя иска да напълнее, Манчо й го каза... трябва да пие бира! Даже бих казал, че й помагам в случая. А теб кога съм ти казвал, че ще те карам кюфтета да тъпчеш.......  ???
Активен

oum le dauphin blanc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548
« Отговор #374 -: 01-06-2010, 19:23:57 »

Ядосваш се защото не вникваш в думите.
Активен

Миоджералвомбо

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
    • блог за сериозни хора
« Отговор #375 -: 01-06-2010, 19:32:28 »

Исках да кажа,да ползва ечемик за леко удебеляване едно две килца.Дали ще пие бира,или водата  е без значение.Може и боза  да пие,също е от ечемик,дори мисля че е по- добре от бирата.Но не знам дали обича боза.Ако пък иска да си купи малко ечемичено брашно и да си опече питка без мая .Ако пък няма такова брашно,може да иде да си купи от някой пазар малко ечемик /1-2кг/ ,и да си го смели с някоя машинка да стане на брашно и тогава да пече питка.ако прави това  ,питките да са тънки и малки ,и да ги яде топли,всеки ден  по 2 да речем.За седмица най- много е готова,повече от сигурно е.Не я плаши днес гарване,защото до тази полунощ при хората има тенденция на страхова невроза.плашливи са.такава е луната сега,затова.до малко след полунощ. :fun_096:
Активен
Трудно се намира черна котка в тъмна стая особено, ако и нея я няма вътре. Поздрави от Палма де Майорка

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #376 -: 01-06-2010, 19:33:26 »

Ядосваш се защото не вникваш в думите.
Да, всички такива ми ги разправят... не вниквам в думите. И в кое трябва да вникна ....дето ме заплашваш, че няма да дойдеш ли ?! Сякаш нещо на теб съм ти казал.... ти вникни в моите думи към кого са изказани и после ми говори за твоите кюфтета и това, че нямало да дойдеш. Ако се казваш Деси ти прощавам! :police:
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #377 -: 01-06-2010, 19:36:42 »

С ру
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #378 -: 01-06-2010, 19:38:53 »

С тия топли хлебчета дето викаш.... трябва да прави упражнения, защото ще й се лепнат право в корема. Пък ако ще дебелее, по-добре да не е баш в корема. А иначе за бозата не знам, обаче в България е съмнително качеството на бозата и какво е истинското й съдържание, или поне така съм чувал. Ако може Десито да си направи ръчна домашна боза, би било добре и няма да я тормозим с бира  :Content_22:
Активен

Миоджералвомбо

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
    • блог за сериозни хора
« Отговор #379 -: 01-06-2010, 19:53:00 »

Еми Деси каза само, :flowers2: че иска да качи!а къде ще ги слага тия две кила ,тя да си им даде направление накъдето иска. :Cherries
Активен

Страницата е създадена за 0.105 секунди с 22 запитвания.