Приятели, миналата седмица разбрах, че съм бременна. Аз всъщност ходих на лекар, защото ми закъсняваше с 1 месец, но въобще не ми мина през акъла, че може да съм бременна. Мислех си, че нещо съм си стресирала организма с пречистванията, които правих и е решило да ме прескочи. Още преди да ме прегледа лекарката говорихме за храненето и ми каза, че трябва да включа животински продукти за да имам цикъл. И послед като ме видя на видеозона ми каза, че съм в четвъртата седмица. По принцип не сме го планирали и не сме правили опити и е някаква случайност. Хубава случайност, но от както разбрах нещо ми стана, изгубих апетит и не ми се яде. Преди да разбера, че съм бременна си бях направила 2 тави крекери с покълнала елда, а сега не мога да ги гледам. Преминах от 100% суровоядство на 80-90% и вчера ядох със салата препечен пълнозърнест хляб. През деня хапвам някой и друг плод, но като цяло ям на сила. Който е по-запознат да каже какво да ям за да не ми е кофти на корема. Иначе поне за сега не съм повръщала, но нямам желание да правя нищо. Не се чувствам в кондиция нещо. И още нещо дали нещо съм навредила на плода като съм правила пречистване началото на януари т.е вече съм била бременна, но не съм знаела?