Аз приемам като месо всичко, което някога е дишало, чието сърце е изпомпвало кръв, чийто мозък е изпълнявал определени функции.
Мен ако питаш, по-добре е ако се яде нещо мъртво, то поне да не е бозайник. Рибата я боли, има нервна система, но въпреки всичко нямам кои знае какви морални скрупули относно консумацията й, но пък я ненавиждам като храна - става ми лошо само от миризмата. Относно полезността й - ами, знаете колко са замърсени океаните и моретата, преди колко време е умряла животинката преди да стигне до масата...Най-добре е май да се яде прясна речна риба от планински регион.
Но, Вики, защо трябва да му обясняваш? Щом иска риба, нека си яде риба. Голям човек е, пък и ти не се връзвай като ти опяват;)