Здравейте, включвам се отново в темата, само че с малко по-различен въпрос, не точно за осъзнато сънуване. Случвало ли ви се е да сънувате, че сънувате и знаете ли какво означава това? Сънувах, че срещам едни познати, те ме вкарват в някаква стая, някак мило, но настойчиво. Стаята прилича на параклис, а вътре има всякакви хора, като на жп гара. Сядам на някаква пейка, а пред мен имаше едни деца и нещо напрвиха, не помня, после до мен седна някаква жена и се приближи толкова много до мен и изведнъж се превърна в черен облак от някакви силни желания и се оплете около мен и чувствах това, което и тя чувстваше и й говорих, все едно говоря на себе си - ще издържиш, ще издържиш или нещо такова, а тя продължава с мъките си и аз накрая толкова оплетена в нея изкрещях от дъното на душата си и сякаш побягнах от нея, но тогава ме настигна някой друг - нещо друго, него не го помня вече, явно и от него съм изкрещяла, понеже като се събудих - намирам се в една стая в къщи с родителите ми, нещо си говорим, денят си върви и по едно време нещо става на въпрос и баща ми ми казва - ти два пъти изкрещя насън. И аз си мислех - да, крещях наистина и в съня си. А това всичкото пак го сънувам и чак след това вече се събуждам.
Рових, рових из нета, ама нищо не намерих по темата за сън в съня. Надявам се, че някой тук може да има някакви знания по въпроса.