Здравейте,тука ще направя първото си включване във вашия форум,който чета от известно време и благодарение на вас от ок година ям сурово,е аз като дете си бях вегетарианец та ми беше лесно преходчето - 3 дена глад,малко запер и така.
Тука гледам керамични ножове за по няколко долара
http://www.dealextreme.com/c/kitchen-supplies-1013?page=1&pagesize=52&pagesort=releasedate И да си кажа че откакто престанах да ближа никел ми изчезна някаква инфекция на пикочния мехур,е и генератора на рифе помогна.Некви микроби от почвата се нуждаели от никел за свои си работи,той е мастноразтворим и се отделя от организма за няколко дена като се изпикава,за това и бяха при мехура.За дървените лъжици ще кажа че се пълнят с бактерии като тези които правят кариеси,и за това сега ям с пластмасова
.Всякакъв метал май не става ни за ядене ни за носене защото не е естествено съдържимо в човешкото тяло.
Искам само да вметна че днеска специално са ме минали така както ше ги минават изтребители много силно умните,та ми е едно нестабилно и трепетливо за сметка на стабилността на некой мършояд пил кафе социално у месното заведение... социта - яж никел,млеко,манджички с леб глутенов - глупенов,абе гот е да си соци - мръвка,дискотеки,наркотици,болници, и само недей да им крещиш като ги видиш че са паразити употребяващи човешките меса за свои цели и подреждащи ги мирно като ги налазат праховите и други акари искащи ги мъртви за да ги ядат.Нищо,аз ше си пусна програмката за репайр на гените разчитащ че тока ще прибие от бой чукащите ме от разтояние чрез астралните си паразити некви с ментални проблеми,щото все пак съм от мъжки пол и ми е некомфортно да ме побеждава неква болна измет онождаща(тая дума я видях в един форум и мисля че е свързана с някаква нужда като голяма или малка) мършоядните си жени,смееща ме по традиция или наследство от 30 години с натрапчивата мисия да ме поставя редом с или в некви които да ...минава и побеждава... това си е война.
Нема никва радост на този свят за този дето съм му работа,нито имам нужда от работата му,нито от паразити нито слагам каквото и да било та той да взима като преял със хляб глупак,разчитащ на социалната си болница да го оправи от глутена та да може и той да оправя,да е някой,да е пич,и най вече да бърка и бърка в ... неква плът.То за тея дето навират рода си в нечия плът да им е гостоприемник има измислена радиоактивност,бахти некомфорта,бахти нежността,бахти слабостта,бахти чувствата,бахти самочувствието на убедените психопати искащи да знаят как се чувства този в когото са бръкнали.Ако некой види себе си в силната позиция на работягата и се обиди от тея думи,и земе че иде някъде,добре ще е.