Давате много показателни мотиви,следя с интерес всичко което пишете!Да видим дали в книгата ,дето titan си е купил ще са написани.Това може да каже той.Като разправяте за кожените изделия,че носите,следва да кажа ,че и аз нося,но само обувки.Имам и една кожа от антилопа,специално за да се упражнявам вържу нея,само за товя я ползвам.Не бих си я купил някога,ако не се беше споменавало изрично в старите писания ,че йогите следва да се упражняват върхи постелка от три различни вида,в зависимост от степента си на квалификация.Тия с най- ниска степен си правели стойките на рогозка от тревата куша/вид дребен бамбук/покрита с мек ленен плат.Следващите вече се упражнявали върху кожата на антилопа,а най големите майстори имали под задника си кожата на истински тигър.Аз като не можах едно време да си намеря тая смотана трева тука из "еко" магазините на Майорка ,си купих антилопова кожа.Така се самоповиших в ранг,хехехехее....
.Проучих колко струва една кожа на тигър/сибирски или бенгалски/ и нещо неща да си купя ,даже и с това да се "саморъкоположа "в сан,хахахахаха....Цената е някъде между 12 и 22 бона в евра.Мерси
.Като разсъждавам малко по темата с кожените дрехи и артикули,вие какво мислите:употребявайки кожа ,човек не влиза ли отново в причинно- следственната връзка и веригата ,в която се трепят животни.Защото аз смятам ,че влиза,от което пък следва ,че колкото и да се въздържа от хранене с месо човек,носи ли дрехи ,обувки и други такива от кожа,май няма да му се размине да вкуси от плодовете на труда си.Нали така, човека е станал,също една причина ,някое животно да го убият ,за да му вземат дори и само кожата.така мисля ,а вие?...