Здравейте и от мен,както виждам тук отдавна не е писано,но както обещах в моето представяне искам и аз да споделя моята причина да променя изцяло начина си на живот и хранене,не бих могла да го кажа толкова добре,но наскоро един приятел ми даде да чета стари текстове от Библията които са били успешно укривани от Ватикана(до сега),променяни и изопачавани по усмотрение от хора на които не са били удобни,но да не навлизам в подробности накратко ще си позволя да цитирам само една малка част,която ми направи силно впечатление и не знаех до сега,но където съвсем ясно се казва как и защо човек не трябва да яде месо,а именно:
И Исус им каза: “Истина ви казвам, онези, които получават ползи от нараняването на Божиите създания, не могат да бъдат истинни (праведни): нито могат да се докоснат до святите неща, или пък да научат тайните на Царството онези, чиито ръце са опетнени с кръв, или онези, чиито усти са осквернени с плът.”
Лекция 38 от “Евангелие на Святите Дванадесет”
“Бог дава зърнените храни и плодовете на земята за храна: и за истинния (праведния) човек не съществува друго средство за поддържане на тялото, което да е оправдано и основателно според Закона на Бог”.
“И Бог каза: “Виж, дал съм ви всяка трева, която носи семе, която е върху лицето на цялата земя, и всяко дърво, в което е плодът на дърво, носещо (раждащо) семе; това ще ви бъде за храна”.
Битие 1:29-30 (“Библия”)
“Казвам на всички, които желаят да бъдат мои ученици – пазете ръцете си от проливане на кръв и не позволявайте плът, т.е. месо, да влезе в устите ви, защото Бог е справедлив и щедър, и той е заповядал и определил, че човек ще живее единствено от плодовете и семената на земята.”
“И плътта на убитите животни в неговото тяло ще се превърне в неговата гробница (неговата смърт), защото истина ви казвам: онзи, който убива, убива себе си, и онзи, който яде плътта на убитите животни, яде тялото на смъртта”.
Исус, “Есейско Евангелие на Мира (Покоя)”
“Истина ви казвам, за ТАЗИ ЦЕЛ съм дошъл в света – да премахна всички жертвопринасяния, включващи кръв и ЯДЕНЕТО НА ПЛЪТТА НА ЖИВОТНИТЕ И ПТИЦИТЕ, които са колени от хората.”
Исус, “Тайната вечеря”, Лекция 75 от “Евангелие на Святите Дванадесет”
след тези думи,аз нямам какво друго да добавя,всичко е ясно,това е моята истина,може и да е късно,но от сега нататък аз ще спазвам закона на Бог и ще говоря на всеки,защото това което идва от Бог е добро и с любов към хората,а това което самите ние хората причиняваме на себе си и на всички други обитатели на земята трябва да спре!