Не се притеснявай, почитателю Радо, че не можеш да освободиш всичкия процент адмирации в моя посока
Аз не се сърдя , защото съм наясно , че това е така заради простата липса на информация , както се случва доста често
Какво би казал за методика която
наистина и напълно се справя с болести като:
цироза, туберкулоза , диабет, гангрена, епилепсия, дистрофия на миокарда, импотенция, глухота, катаракта, аденом на простатата, псориазис, трофични язви, тромбофлебит, астма, язва,кисти, онкология..? Да не пропуснем и трите ОГРОМНИ предимства на тази методика:
1. Не изисква никакво време, енергия, настройка или силна воля, както е например при лечебното гладуване.
2. Безплатен!
3. Не е задължително да се комбинира с други методики или препарати, достатъчно мощен е и като самостоятелен метод!
Сещаш ли се за някой препарат , средство или метод, който го превъзхожда по гореизброените критерии?
Да , нищо и никакви яйца, а я гледай на какво били способни..
Методът е заслуга на скромният доктор Гавриил Андреевич Капустин, излекувал в своето време ( 50те години) стотици безнадежно болни. Проучен и разрешен в СССР от тогавашния здравен министър, методът е успешно забравен в наши дни ( то да беше само той
) , неизгоден за никого , освен за самия пациент
(Лично съм говорил, още през 2007, и с д-р Владимир Кривонос от Украйна, град Ромни, Сумска област , бих 600 км път от Крим , само за да се срещна с него , и да ми поговори за ефекта от методиката, прилагана от него дълги години в отделението , което той е ръководил.)
Имам много информация , схемите за инжекциите , както и отзиви на излекували се . ( всичко е на руски) Няма причина да не им вярваме, те нищо не печелят от нашето яйце, което е стотинки..
( Запознатите се наясно , че при този метод - инжектиране на чужд белтък , са възможни алергични , дори шокови реакции, които обаче са голяма рядкост, а могат и да бъдат предотвратени чрез внимателно първоначално въвеждане. Но и да се случат, това са временни състояния, които отшумяват, без да влошат състоянието на болния. Според мен си струва риска, залогът не е малък
)