Започнах от Днес гладуването, за първи път ми е, надявам се да издържа 20 дни, но времето ще покаже
Понеже всяка сутрин седя на компа, да изчета всички форуми, до 12 часа не ям, след това ядох половин круша и малко грозде, след около 2 часа, не съм сиг. дали бяха точно 2, пих една чаша чай с лъжица мед, това е за сега. Трудно е понеже майка ми само ходи след мен и ми предлага ту сладкиш, ту гозба, та сега избягах от нея да съм по спокойна Стискайте палци да издържа на предизвикателството . ААаа да кажа че правя гладуването с цел да излекувам язва на дванадесетопръстника и да започна да се храня максимално добре. Това е засега от мен
:kisss:В начачалото бе словото...идеята...мисълта...психиката...как? защо? дали???
ако не си достатъчно убедена, достатъчно на ясно ЗАЩО? го правиш...ще ти е по- трудно!!!Но когато си наясно- правя го ...в името на живота, в името на здравето, на природата...или ако идеята е по-скоро морална, отколкото материална- да отслабна, защото е модерно, защото др.го правят... правенето има различен изход!!!Затова е МНОООООГО важно за всички поели по този път да си изяснят ЦЕЛИТЕ...бъди сигурна , че ПРИРОДАТА , ПОДКРЕПЯ, ДАВА, ЗАРЕЖДА НУЖНОТО НИ ,НЕ ТОЛКОВА, ИЛИ ЧРЕЗ МАТЕРИАЛНАТА ХРАНА...А ЧРЕЗ , ОНАЗИ ,ДРУГАТА , ЗА КОЯТО ГОВИРИ И МАНЕК, И ЙОГА ФИЛОСОФИЯТА И П.Дънов...НЕ ЗАБРАВЯЙ, ДВИЖЕНИЯТА - НАВЪН !Нека компютъра си почива, за да ти е пълноценен изпълнен, завършен доведен до здравомислещ и здравословен край замисълът!!!Много е важно ранното ставане и разхождане, или каквото там ще правите!Подобно на год.сезони, деня се дели на сезони- т.е сутрин е пролетта- раждането на нещата, тогава- сутрин -природата ни зарежда с най-добро качество живот /доста грубо се изразих, но не можах да намеря по-правилни изразни средства/.Не се двоумете, рано, рано станете и на живота, на природата , на слънцето се поклонете!!!