Да ,Вал, отворих си книжката на д-р Хрушчов сега.
Той казва - по-добре да си поставим по-дълъг срок . Ако се появят някакви усложнения , прекъсваме гладуването и проблем няма. Но ако се настроим на 6 дни и после "великолепното самочувствие" ни подскаже да добавим още няколко дни , трябва да се устои на тази съблазън , защото иначе организмът ще отговори с нарушение на здравето.
Освен това трябва да се стартира гладуване само когато се чувстваме готови за това. Да не става чрез насилване.
2 седмици преди началото на гладуването да се изключи изцяло захарта в какъвто и да е вид, а 2 дни преди началото да се мине на сурова храна и в минимални количества. Като настъпи моментът - взимат се 25-30 гр. магнезий за разхлабване и се почва . Това са препоръки за водно гладуване , да спомена.
Аз лично вярвам на този човек изцяло. Ако имаш въпроси допълнителни , можеш да му пишеш спокойно ( на руски или украински )
, ще ти отговори. Мога да ти дам адреса му при нужда.
Аз също съм планувал да говоря подробно с него по тези въпроси.
Има един модерен метод на гладуване ( не съм го пробвал разбира се , но си мечтая) , някой ако иска , може да го пробва. ( Наш ортодоксален Крумчо пробва всичко, може да се зариби и за това
)
Фракционен метод на гладуване. Авторът - Георгий Войтович - белоруски колос в тая материя. Състои се в следното - 20 дни на вода , следва 30 дни суровоядство. После 25 дни вода , 45-60 дни суровоядство. Още 10-20 дни на вода до пълно изчистване на езика и се очаква да си излекувал всичко , което си имал за лекуване. Включително хронични болести. (За рака добавял и някакво магнитно стимулиране )
По този начин ефектът от гладуването се увеличавал многократно , защото продължава и в периода на хранене.