Здравейте,
Разбрах за суровоядството,само преди 2 месеца и веднага започнах,само че в някои дни направо се усвинвах...а и новостта ми дойде в повече,тва не го очаквах до такава степен,обаче определено си е объркващо особено от страна на намирането на продуктите и обрата който настъпва,мн е дразнещ факта,че толкова трудно се намират продуктите в по-малките градове най-вече,но си е и моя грешка,че така се нахвърлих без кой знае каква подготовка.
Днес започвам захранване след 9 дни плодолечение.Много ми беше зле почти през цялото време:имах температура,в някои дни не можех да се вдигна и го усещах по-различно,не точно като температура а мн по-различно изгаряне,постоянно ми се вие свят,единия ден яйчниците също ми "изгаряха"до болка,кръста ме болеше.Имам язва,киста на яйчника,бъбреците също не са мн наред и от година и 6-7 месеца има и някви проблеми с менталното тяло,въпреки скромната ми възраст 19,но както и да е знам, че ще си стана пак чистак и ще свжна.Та тва ми беше един вид подготовка за водолечение,което ще започвам постепенно като се има в предвид състоянието ми само от плодолечението хаха : )
Мн се зарадвах на сайта на Мер,за идеята и да дава точна и ясна представа за нещата,а подкрепата е безценна.Благодаря ти,Мер и на всички поддържащи го.
Йогата не ми е по вкуса,за това ще ви попитам за други видове спорт или самотренировка,най-вече за отстраняване на менталните проблеми,интересно ми е мнението ви,според вас кой спорт би помогнал най-много ?