Чак сега прочитам тази тема...браво на всички ви,отново голямо
възхищение на желанието и волята ви.
Валкамиличка,стискам ти палци!!и аз съм с теб,знам че скоро няма и да си спомняш за това че си била на лекар...
Мисли си че си здрава,че всичко ти е наред,мисли за хубави неща,за идващото лято,спомни си това което най-много обичаш-спомни си за всичко което много харесваш и обичаш,за твоите мечти-танцувай,рисувай,чети вицове,бъди по-често с хората които харесваш и ти дават сили,обичаш и харесваш.Каквото и да е-сети се за всичко...почуствай се отново млада и силна!Всеки ден търси нещо красиво навсякъде.....приятна миризма на цвете,споделен момент от разходка в парка...не се страхувай от нищо!!!всичко е не само преодолимо но и погледни на живота колкото се може по-леко и спокойно.Сутрин на гладно-1 супена лъжица "майната му" на всичко и започни да си живееш живота
Добре малко шеговито го казах,но най-важното е да се успокоиш,нищо в живота не е толкова важно чак,където и да си,каквото и да правиш,каквото и да се случва(има доста неща независещи от нас...)все ще е интересно. А и Дънов казва 2 неща удължават живота-малко гладуване и малко страдания...значи сега ти се удължава живота
Малко си се притеснила,и сега малко лечебно гладуване!!! скоро всичко ще е още по-хубаво от преди да разбереш лекарските новини.
Ще напиша повече неща в темата за кръвната захар,тъй като ми е супеееееееер!!!само за месец.днес имах изследвания и са ми перфектни показателите.много съм щастлива
Но каквито и да бяха,ама хич не ми пука,честно казано. гледам вече на всичко мн.леко и се забавлявам,мисля че съм здрава,красива,интелигентна,че всичко ми е страхотно.
Но много ми помогнахте докато достигна до тук,мн.трудно ми беше първите дни.целувки на всички ви сладурчета милички!!!!