10-ден за мен на този режим..Чувствам се все така изморена и ми се спи, като оставим на страна че ми се дояжда какво ли не (основно салатки) , което в крайна сметка се котролира
Но тъй като това пречистване е само начало и искам на следващ етап да опитам и водно се чудя как бих се справила, в смисъл че сега на чай и плодове нямам сили.. а само на вода...може би за целта трябва да съм си вкъщи или да почивам... незнам разсъждавам просто.
Но твърдо съм решила тази година да я посветя на по-сериозно пречистване, тъй като начина на живот съм го променила вече, но трябва и пречистване..
Настройвам се вече за предстоящото следващата седмица захранване, а след него основно суровоядство като ще опитам да задържа висок процент за суровата храна като цяло (особено сега пролетта и лятото с плодове и салатки
няма да ми е никак трудно)
Исках да попитам друго, кожата на лицето ми напоследък беше доста раздразнена и постояно ми излиха пъпки, надявах се с това пречистване да се поизчисти.. но продължават да се появяват, по малко сякаш, но не са спрели..Защо така се получава? Трябва по-дълго време да се изчисти ли..