Здравей бублиме
,
1.Кафето е изрично забранено за пиене дори и без диета, вредно е.
2. Ограничения в пиенето на вода няма , водата подобрява изхвърлянето на токсините през отделитената система.
3. Зелени ,черни чайове са богати на вредни алкалоиди. Лидия Ковачева ми се струва препоръчваше само билкови отвари да се пият , в смисъл нашите си чайове, мащерка, кантарион, мента и другите, ткъв тип като УТРО и АЛПИНИСТ .
4. След 18 часа не е хубаво да се яде , но плодовете бързо се разграждат така че до 20 часа мисля е ок
5. Този режим помага в дългосрочен план за премахването на цеулулита. Краткосрочният план е водно гладуване , много упражнения , правилно хранене. Повечето промишлени мазнини са почти неразградими или трудно разградими от нашия организъм и се превръщат в натрупвания в областите далеч от сърцето. Основните причинители на целулит или цеулулит са : млечните , всички рафинирани мазнини , маргарините , промишлените масла, животинските мазнини. Виждал съм момиче , в дрехи изглежда перфектно , като се съблече по бански имаше целулит , иначе тялото хубаво . Скъсва се от тренировки и не постига желания ефект. Когато си говорихме на плажа 2 дни след това за диетите и тя ми каза,че яде предимно месо и млечни. Аз и разказах за моята система и тя ме обвини ,че съм краен , но след 3-4 години пак се видяхме и тя ми сподели отново ,че минала на веганство , здрави тренировки и се спасила от целулита завинаги.
6. Шоколада във вида, в който се продава е много вреден също. Умните хора смаи си правят шоколад или си купуват такъв , който е много чист с плодове и сироп за подслаждане . А сладко ядем много , има много подходящи уникални рецепти.