Здравейте, нова съм във форума, но темата ми е до известна степен позната. Книгата на Лидия Ковачева съм прочела доста отдавна и съм правила няколко пъти гладуване, но всеки пък с неуспешно захранване.
Сега, благодарение на Мер, съм твърдо решена се справя с всичко. Смятам да направя 21 дневно гладуване с ябълки и чай. Днес ми е 9-ти ден. До вчера не съм имала никакви проблеми, издържах на всички изкушения, дори готвих, месих и т.н., но не опитвах и не ядох, бях на парти и отново удържах. Освен това съм настинала, но не пих хапчета и смятам, че гладът наистина си знае работата и се чувствам по добре. Имах разни секрети, но това е нормално при изчистване на организма, мисля че вече имам облекчение. Та от вчера насам имам доста силни пристъпи на огладняване, прияждат ми се различни неща, удържам, но искам съвет от вас, как да го преодолея. И още нещо искам да попитам, вместо да ям ябълки, може ли да си правя сок от тях, въпреки че от 1 кг ябълки излизат 1-2 чаши сок, които ме задоволяват за кратко..