Радула,Деси,Джаки-привет!!! Направо ме изумихте-мислех,че "ароматерапията" няма да ви допадне....хе-хе! Може да използвате някакъв съд или чаша за да държете в нея средна порция сутрешна урина и с нея да си масажирате лицето/ако имате възможност и по няколко пъти на ден/най-добре с ръце,не с памук.След 2 минутен масаж ,не си миите ръцете,а ги намажете и тях,както размазвате крем.Измийте лице и ръце след няколко минути/след изсъхване на арома крема/ или няколко пъти повторете масажа с урина и след това измийте с вода. Изпарената урина е ,когато от 1литър урина,след варене останат 250 грама-една четвърт.Тя е за предпочитане,особено за гнойни пъпки и да заличаване на белези.Не е казано да изварявате непременно 1 л.,колкото сте събрали след 2 часа през нощта до сутринта,измервате я /аз имам разграфена чаша -еднолитрова-има ги навсякъде/ и делите на 4-получавате колко милилитра трябва да ви остане след изваряването.Например имам 600милилитра урина,след изпаряване трябва да ми останат 150мl.Не изпарявайте повече от една четвърт,защото се губят полезните съставки.След като изстине до температура на тялото,нанесете с ръка или с памуче,масажирайте и след като изсъхне -измийте с вода.Успех ви желая в ароматерапията.....! По възможност изварявайте на тераса...