Някоя от вас има ли рецепта за избелване на петна? След като дълго време ползвах противозачатъчни, по лицето ми се появиха едни кафяви петна. Два пъти ходих да ми ги горят с нещо като лазер и ефект имаше, петната над горната устна се позаличиха (които се дължаха и на това че там понякога ми излизат херпеси и аз ги чопля, от което остават белези). Обаче ако не сложа крем против слънце с висок фактор, тези на челото стават много по-силни и са смешни, като с отбелязана рибена кост на челото съм. Чувала съм за сок от магданоз..ама откъде толкова много магданоз. Гладуванията не помагат за петната, или поне не съм забелязала. Някакви други предложения? Благодаря!
Анджи, аз имах много грозни кафяви петна по лицето, които се засилваха през пролетта и лятото и хората, след като ме погледнеха в лицето, ме питаха дали съм бременна...
Какво ли не пробвах- и магданоз /мазане и пиене/, мед /мазане и стоене на слънце- не го прави!/
, мазила и ... нищо!!! Оправих се миналата година, когато спрях месото и драстично промених менюто. Което обаче при тебе няма как да помогне, защото ти няма какво да променяш. Единственото мазило, което ми подейства, е "Кокона и майка"- да, така се казва
. Евтино е, българска лечебна козметика. Ако искаш, пробвай.