marulka Аз си купух хапчета днес и довечара ще пия едно и 100& трябва да има вфект, защото това с клизмата никак не ми се нрави ще бъда много стриктна със захранването, защото долкото разбрах е много важно и в никакъв случай след всичко което изтарпях, няма да си позволя да почна да ям като луда.. може от всичко, но по малко.А межо другото имам един въпрос.. неможах да спя цяла нощ и тази сутрин се събудих с пулс 120, което си е срванително много и ми се наложи да пия хапче.. дали е от гладуването..?
Не ти се нрави клизмата, само защото не си изпитала блаженството от перфектно направената клизма.
Предполагам, че или имаш лош опит с клизмата, или -което е по-вероятното - имаш негативна представа за клизмата като нещо неприятно и болезнено.
И в двата случая грешиш. Когато клизмата е направена по правилата, получаваш САМО приятни усещания и ефекти :
1. Чувство на невероятна лекота след като приключиш
2. Изчистваш си дебелото черво, което ти гарантира поне около 12 часа спокойствие без неприятни усещания, включително и пулс от сорта на 120... това е било просто признак, че сърцето работи повече, за да могат отровите да излязат през белите ти дробове и бъбреците...
Така че престраши се, купи си иригатор и го направи - все пак го правиш за самата ТЕБ
Трябва да спазиш само няколко изисквания -
1. Подходяща течност - преварена вода като за начало е добре, можеш да потърсиш сама какво е добре да прибавяш към нея, защото аз предпочитам изварена урина, а съм сигурен, че това ще ти дойде прекалено много като за начало
2. Накрайника на иригатора трябва да е много добре омазнен, както и ануса ти, за да няма неприятни усещания - вкарваш си го в клекнало положение, така най-лесно влиза.
3. Ако успееш да си намериш иригатор с кранче, което регулира теча на водата, ще бъде идеално за теб
4. След като си го вкараш, закачаш иригатора на някое високо място - някоя закачалка в банята, и заставаш в "колянно-лакътна" поза, докато поемеш течността.
Това са най-основните неща, които ти трябват, за да започнеш. Като се увериш сама колко е приятно и полезно, ще потърсиш повече информация, защото това си е почти цяла наука - правилното правене на клизма
Съвсем нормално е да не можеш да спиш и да се будиш със сърцебиене, това е признак, че се чистиш на "високи обороти". За това капацитетите в областта на РДТ (разтоварващо-диетична терапия) препоръчват дълги разходки, дихателни упражнения, сауна, парна баня, клизми, и други очистващи процедури, за да ти е максимално комфортно "Гладуването"... И пак ще ти препоръчам - потърси и ЧЕТИ, защото по-ценно нещо от знанието е само прилагането на същото това знание