Хм ... напоследък вниманието ми се насочва някак случайно към информация за ваксините. Ама нали знаем, че случайни неща няма. Явно Нейно Величество Случайността ме довее и в този форум.
Та понеже около средата на септември чакам да ми се роди дете, явно това за ваксините не е случайно.
Моля да ме извините, че пиша в тази тема, а не в такава специално за ваксините (ако има такава). Но понеже в блога на Фъртунов, за който споменахте по-горе, в статията за ваксините има описан случай за дете, заспало след ваксинация с ДТК, се сетих за една моя случка по този повод.
В казармата ни ваксинираха против нещо, което не помня какво е било. Но беше факт, че след това направо заспивах прав в продължение на доста дни и даже седмици. На вечерната проверка неведнъж краката буквално са ми се подгъвали и почти съм падал на земята. Спасяваше ме това, че се събуждах малко преди съвсем да падна. Освен това, когато легнех да спя, спях доста дълбоко и се събуждах трудно. Паралелно със заспиването ми се появи и зачервяване около мястото на ваксиниране, съпроводено със силен сърбеж и втвърдяване на мястото на убождане. Не стига това, но напролет имах симптоми, като при сенна хрема, каквато не съм имал преди това. Новопоявилата се сенна хрема с годините взе да се съпровожда и от алергична астма, която си имам и до днес.
Не знам каква е истинската причина за всички тези неща, но това са факти, случили се с мен след ваксинация.