Томирис, ти ме уцели в десятката
Прочетох някои неща за този витамин, и имам почти всички симптоми, описани като следствие от недостига му. Като се замисля, наистина отникаде не го набавям, поне не е редовно. Аз не ям месо от години (там е най-много- но няма да го проям заради това де) ,хляб също не ям от години, ако ям е рядко и е някой от сорта на Бонус, леща, спанак и т.н. - изключително рядко... Забелязах че откакто започнах антидепресантите и опитам да направя диета започвам да се чувствам изключително зле психически, веднага ми спада тонуса и настроението, а преди не беше така, напротив даже имах повече енергия и мозъка ми работеше на 6. Това било значи, сега си го обяснявам.
Sunny права си и ти - много съмизнервена и като правя чаено плодовия режим става още по-зле, не знам дали е често - тази година 3 пъти, но нито веднъж не мръднах и грам, само спрях да качвам, друг път смъквам много бързо с това. Отдадох го на антидепрсантите с тях нищо не се смъква. Но като ги спрях - пак същото и тогава вече нямах обяснение. И само се изтормозих. Със суровояядството по-добре се чувствам, мина ми онова безсилие, което ме държа 1 месец почти. Възможно е да е било от спирането на кафето(нали исках да си чистя дробчето), чак сега от няколко дена живнах. За водораслите решх да пробвам 1 доза, знам че няма да стане от раз, онези другите които пих мръсни хапченца ми подействаха чак след месец...Ще пиша по нататък как се чувствам от тях.
beelee аз имам някои кристали, всичко се продава под път и над път обаче се съмнявам че са истински. А комунигата майка ми едно време (как съм забравила ) си слагаше един голям букет във ваза в стаята, в която спи, и тя имаше проблем със съня, но тази билка така я унасяше, само като вляза в стаята и ме удряше една доста силна миризма на билката, която действа доста успокоително.