Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Петролният разлив. Май се сбъдват пророчествата за 2012.  (Прочетена 1480 пъти)

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3994
  • дипломиран рекреативен специалист

Гледам, че никой не пише  за най-глобалното замърсяване . Което е странно. Ама вие не четете там , където трябва , и затова трябва да ви копвам това-онова :) .
Майтапът настрана, нещата почват наистина да стават сериозни.

Петрол, пари и смърт ... ШокиранСпоред доклад на външното руско военно разузнаване ( GRU ) се предупреждава, че адмирал Джанпаоло Ди Паола - началник на Военния комитет на НАТО е разпоредил всички "критични сили" на западния съюз да бъдат преместени "най-малко" със 100 мили по-далеч от Мексиканския залив във вътрешността на САЩ, за да бъдат готови за потушаване на евентуални размирици вследствие на най-голямата екологична катастрофа на 21-вия век, която продължава да нараства.

Американците все още не осъзнават, че в резултат на наскоро приетото Атлантическото споразумение на 21-ви век, отговорността за справянето с екологичната катастрофа се поема от НАТО, а не от американското правителство. Съгласно това споразумение при подобни природни бедствия и катастрофи отговорността е на членовете на съюза.

Любопитното е, че президента Обама продължава борбата си да запази контрола върху информацията на тази историческа катастрофа със своите разузнавателни служби вместо да се обърне към военните сили ( сред които и американската брегова охрана , която дефакто е военноморска сила), като е разпоредил на Министерството на вътрешната сигурност ( DHS ) да отговаря за тази катастрофа заедно с BP, които миналата седмица заплашиха журналисти с арести и 40,000 долара глоба за оповестяване на истината около катастрофата.

Забележка: Американската преса съобщи, че охраната на BP и агенти на DHS вече са започнали да правят арести, като например тексаския фотограф на свободна практика Ланс Розенфилд.

Интересно е също така да се отбележи, че Обама е отказал да позволи на въоръжените сили да използват огромната си мощ срещу тази катастрофа и влезе в спор с бившия президент Бил Клинтън, който миналата седмица призова американския флот да се включи в борбата срещу катастрофата, за да се предотврати по-голямо бедствие.

Въпреки, че Клинтън призова за използване на конвенционални експлозиви за да се спре изтичането на петрол, други експерти , особено руски учени, ( които са единствените в света, които имат опит в запечатване на дълбоководни сондажи ) посочват, че само използването на ядрено оръжие може да бъде решението за спиране на разлива. Ъ?
Използването на ядрено оръжие би решило въпроса с изтичането на петрола, но то би унищожило дълбоководната сонда за добив на петрол, в построяването на която едни от най-богатите хора на Земята са вложили милиарди долари и те никога не биха позволили това. Алчността им е толкова голяма, че са готови да жертват живота на милиони хора, но да пробват всякакви опити да запазят сондата.
Нещо повече, въпреки увеличаване на замърсяванията, с цел намаляване разходите по почистване на разлива, американското правителство е разрешила на BP да ограничат дейността си по това почистване.

Стимулиране дейността на адмирал Ди Паола е продиктувано от изявленията на Обама пред останалите лидери на неотдавнашната среща на върха Г8, където Обама предупреди, че "милиони, а може би и десетки милиони" могат да умрат от тази катастрофа, като в същото време нареди на американското правителство да откаже всички международни помощи .

Толкова опасни са последиците от петролния разлив, че американския център за контрол на заболяванията и превенция (CDC) излезе с предупреждение, в което се казва: "Хората, включително бременните жени, могат да бъдат изложени на тези химикали чрез вдишването им от въздуха, чрез поглъщането им от водата и храната, или на кожата чрез докосването им."

Почти 20 милиона американци живеят в засегнатите райони и евентуалната им евакуация, планирана от американското правителство е почти невъзможно.

Бедственото положение се влошава и заради факта, че температурата на водата на Мексиканския залив се е повишила с над 7 градуса, което увеличава вероятността от появата на силни урагани и както се вижда през последните седмици урагана Алекс е първия юнски ураган от 1995 г. и е описан от Mexico's Notimex News Service като "извънредно явление, което никога не е било наблюдавано преди".

Нови доклади, идващи от САЩ съобщават за появата на " мистериозни грипоподобни заболявания " сред работниците по почистването на разлива, като се разпространяват слухове за секретни планове на НАТО за предприемане на масова евакуация, докато американската агенция на околната среда ( EPA ) продължава със създаването на обеззаразителни центрове. (Важно е да се отбележи за токсичните болести на изложените хора от въздействието на суровия петрол е, че всички хиляди работници, работещи по почистването на разлива от 1989г. на Ексон в Аляска сега са мъртви.)


Обама ще спечели 85 милиона долара от разлива в Мексиканския разлив


За да обясним горното твърдение първо трябва да видим кои са компаниите, които подпомогнаха Обама в кандидат-президентската надпревара по реда на вложените средства:
1. Калифорнийския Университет
2. Голдмън Сакс
3. Харвардския Университет
4. Майкрософт
5. Гугъл
6. Ситигруп
7. JPMorgan Chase & Co.
8. Тайм Уорнър

Важността на тези "сътрудници" се състои в това, какво и кого те контролират, а те са:
1. Калифорнийския университет и Харвардския университет са "интелектуалната огнева мощ" на Обама. Той се нуждае от провеждането над американския народ на своята "прогресивна програма" за превръщането на жизнената им демокрация в тоталитарна социалистическа държава.
2. Голдмън Сакс, Ситигруп и ДжиПи Морган Чейз дават на Обама неограничени ресурси, чрез които да плячкосат финансовото министерство на САЩ.
3.Майкрософт и Гугъл му предоставят неограничен достъп до информация по отношение на американския народ, което е безпрецедентно в днешните времена.
4.Тайм Уорнър дава на Обама пълен контрол върху цялата информация , която се разпространява към американския народ чрез новините.

При встъпването на Обама в длъжност той назначи в своята администрация хора, с които създаде т.н. " Уолстрийт кабинет ", сред които бивши служители на Голдмън Сакс, които списанието Rolling Stone в опустошителната си статия “ The Great Bubble Machine ” предупреди за този банков гигант: "От техническите запаси до високите цени на газ, Голдмън Сакс е организатор на всяко по-голямо манипулиране на пазара от Голямата депресия до днес и те са на път да го сторят отново. "

И когато списанието Rolling Stone предупреди, че Goldman Sachs е на път "да го направят отново", те вероятно дори не са знаели че машинациите на този апокалиптичен банков гигант към Съединените щати са реални, като само три седмици преди експлозията на Deepwater Horizon на BP в Мексиканския залив те продадоха почти половината от акциите на BP , спестявайки на своите инвеститори милиарди долари от потенциалните загуби.

th.jpgGoldman Sachs не е бил сам в проницателното "предвиждане" от падането платформата на BP. Самият главен изпълнителен директор на BP Тони Хауард също продаде около една трета от своите акции седмици преди катастрофата.

Но най-големият продавач на активите на BP в седмиците преди катастрофата е американската инвестиционна компания Vanguard , която чрез два от финансовите си клонове (Vanguard Windsor II Investor и Vanguard Windsor Investor) разпродават над 1,5 милиона акции на BP, спестявайки на своите инвеститори стотици милиони долари, сред които и президента Обама.

Защото президентът Обама държи цялото си богатство само в два фонда - Vanguard, Vanguard 500 Index Fund , където има 3 сметки и Vanguard FTSE Social Index Fund , където той притежава още 3 сметки, от които Обама ще спечели почти 8.5 милиона щатски долара годишно, и които за 10 години ще бъдат равни на сумата от 85 милиона щатски долара.

Допълнителните оценки показват, че трите сметки на Обама в Vanguard 500 Index Fund ще набъбнат с още 100 милиона долара през следващите 10 години, тъй като най-големия стоков холдинг - енергийния гигант Exxon Mobil в крайна сметка ще придобие BP и всички техни активи за това, което ще бъде по същество в "дъното" на цената и за което много предвидимо BP нае Goldman Sachs за да даде становище.

Важно е да се отбележи, че нищо от това богатство за Обама, Goldman Sachs или другите американски елити не би било възможно без това бедствие и както данните сочат, някой "някак си е" знаел какво ще се случи, включително и американския енергиен гигант Halliburton , който само 2 седмици преди това бедствие закупи най-голямата световна компания за услуги при петролни бедствия Boots & Coots.

http://vhod.awardspace.com/news.php?lng=bg

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.
 

Страницата е създадена за 0.1 секунди с 22 запитвания.