Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Още за разлива.  (Прочетена 1270 пъти)

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3996
  • дипломиран рекреативен специалист
Още за разлива.
« -: 25-07-2010, 09:59:27 »

http://vhod.awardspace.com/news.php?lng=bg


Според редица източници НАТО е започнала разполагането на повече от 7000 американски морски пехотинци в централно-американската държава Коста Рика. Разполагането им е продиктувано от опасения сред населението заради катастрофалния нефтен разлив в Мексиканския залив, както и от евентуално катастрофално земетресение в Америка.

Както ви информирахме в новината "Петрол, пари и смърт" от 5-ти юли НАТО премества голяма част от своите войски на 100 мили във вътрешността на САЩ от Мексиканския залив, а сегашния шеф на военния комитет на организацията адмирал Джанпаоло Ди Паола е взел контрола върху нефтения разлив от ръцете на президента Обама, който продължава да разчита на своите разузнавателни служби и Бритиш Петролеум.

Страховете на адмирал Ди Паола се дължат на продължаващото масивно изтичане на абиогенетичен петрол в океана, както и от отделянето на тонове газ метан в атмосферата, за което много експерти предупреждават, че могат да дестабилизират и без това отслабената зона и да предизвикат катастрофално земетресение. Много учени твърдят, че именно това безконтролно изтичане на нефт и газ е причината както на земетресението в края на юни с магнитуд 5.0 в района на големите езера, така и земетресението със сила 4.6, което удари Вирджинските острови, както и земетресението миналата седмица в Гватемала със сила 4.7.

costa_rica.pngТова, което отличава настоящия разлив от останалите е стичането на многобройни неблагоприятни ситуации, които допълнително увеличават опасността за района, като например сезона на бурите и ураганите, които тази година се увеличиха многократно, тропическите циклони, които започнаха по време на пълното слънчево затъмнение от 11-ти юли, както и от масивното слънчево изригване, което открай време е предпоставка за поява на земетресения.

Връзката на катастрофалните земетресения със слънчевите затъмнения са отдавна известни и последното е от 12-ти януари 2010 година , като ураганите , както и слънчевите изригвания също предизвикват земетресения.

Решението на адмирал Ди Паола за предвижването на тези 7000 американски морски пехотинци от американската им база в Северна Каролина към Коста Рика е продиктувано от желанието му за "наличие на надеждни сили" разположени от двете страни на Северна Америка и Карибския басейн с цел предотвратяването на размирици.

Под натиска на НАТО, Коста Рика предостави миналата седмица на американските военни срок от шест месеца за придвижването на 7000 морски пехотинци, пет самолета, 200 военни хеликоптери и 46 военни кораби на нейна територия чрез гласуване на решение 31-8 от техния Парламент, mex.jpgкато някои депутати предупредиха, че по този начин се отказват от своя суверенитет. Първите 700 морски пехотинци нахлуха в Коста Рика още миналия уикенд.

Но най-голямата ирония на всички времена е факта, че в изявление на американското правителство се посочва, че разполагането на тези 7000 американски морски пехотинци в Коста Рика е с цел да се помогне на тази държава да се "пребори с наркотиците", въпреки че те нахлуват през Мексико, за което е предявен иск от един от щатите на Америка.

Въпреки, че американското правителство продължава с информационното затъмнение относно тази историческа катастрофа, същото не може да се каже за стотици и хиляди американски граждани, които продължават своята смела мисия да информират своите съграждани за бедственото положение в целия район като например:
това видео в Yotube , показващо че водата е напълно отровена,
видеото на Маргарет Крават,
групата на Sea Shepherd за околната среда, чиито пилоти са дръзнали да летят над Мексиканския залив за да документират разлива, въпреки опасността, че ще бъдат свалени,
американски военен флотArchangel Project , който показва хиляди автобуси в Мексиканския залив, готови за евакуация,
сайта Florida Oil Spill Law , твърдящ, че 128 работници на Бритиш Петролиум са болни в Луизиана, както и за настъпили смъртни случаи сред тях,
анонимен ВР работник, съгласил се да бъде информиран, който обяснява за значението на "червения" и "черен" флаг, използван от работниците по почистването.

Въпреки, че това са само част от хората, желаещи да разкажат истината за тези събития има и хиляди други, коиито правят същото и това е ясен сигнал, че мощната информационна машина на елита губи своята мощ.

За съжаление, както историята ни показва никоя елитарна класа никога не се е отказала доброволно от властта и в стремежа си да запази своите привилегии, богатства и охолния си начин на живот тя е готова да пожертва живота на милиони обикновени хора.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.
 

Страницата е създадена за 0.103 секунди с 23 запитвания.