аз знам, че ядките, и по-специално сусамът, са много полезни за жените, не само за забременяване, а като цяло за хормоналното ни равновесие... вероятно и авокадото, щом Деси казва...
съответно ако има толкова много жени, които избягват мазнините за да не надебелеят, е логично да има много жени, които да са с хормонални проблеми от един или друг вид... под хормони не визирам само типично женските хормони, а всички в тялото - примерно моя приятелка иска да има бебе, но не става, съответно си направи изследване и има лек хормонален проблем в щитовидната жлеза... излишно е да казвам, че и тя периодично си правеше някакви странни диети почти на въздух, а в периодите в които яде мазнините са главно от кюфтета и такива неща
не може да си правите експерименти с тялото и здравето си и да не се отрази по някакъв начин след това...
вероятно и авторката на тази тема ако се замисли ще открие своите грешки в начина си на хранене преди, а може би и сега? предполагам ако се храниш по-продължително време с качествена, предимно сурова храна, каквото и да ти има, то ще се нормализира от само себе си...
...другото, което ми хрумва, е да пробваш с друг татко