Здравей отново,
разбрах прекрасно какъв е механизма на действието, но не разбрах какви са последиците след като вземем аванс от себе си, като гледам и ти нямаш представа.
Ако обичаш, не прави заключения за здравето ми, заради съмението ми в поредния "магически" препарат.
Извинявай ако не съм те разбрал а явно не съм сега като се зачетох не съм го написал правилно-
Ние просто си ги имаме в костния мозък тези стволови клетки,но заради неправилния начин на живот те намаляват и това води до по-малка регенерация.
Не че намаляват а намалява количеството отделени в кръвния поток -ето тук съм сгрешил.Дълго е но ще се опитам да ти го опиша-по скоро ще го копирам от компа че не ми се пише:
"5. КАКВО СА СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ?
Стволовите клетки са клетките “майки” или “матрици” в тялото – могат да се превръщат виртуално във всякакъв тип клетки в тялото
Първият тип са Ембрионалните стволови клетки /еск/: извличат се от 8-10 дневен ембрион - затова има толкова много противоречия и разногласия около изследванията с еск, могат да образуват тератома
Вторият тип са Зрелите стволови клетки: присъстват в тялото от момента, в който се раждаме и се произвеждат по естествен начин в костния ни мозък
Въпреки, че за зрелите стволови клетки няма толкова много реклама, колкото за ембрионалните, скорошните научни изследвания доказаха, че зрелите са крайъгълният камък на обновителната система в човешкото тяло….
Тъканта, която има нужда секретира химически съставки “посланници” към кръвния поток и те циркулират, докато достигнат костния мозък
когато химическите посланници достигнат костния мозък, те предизвикват отделянето на стволови клетки към кръвния поток
стволовите клетки циркулират в кръвния поток, очаквайки втория екип от химически посланници да бъдат секретирани от нуждаещите се органи или тъкани
ако стволовите клетки не се използват, няма проблем ... те просто се връщат в костния мозък
когато стволовите клетки засекат втория екип от химически посланници, те:
-ги проследяват до нуждаещата се зона
-мигрират в тъканта
-репродуцират се (размножават се) и
-се трансформират в здрави клетки на конкретната тъкан
скорошните научни изследвания доказаха, че стволовите клетки могат да се превърнат виртуално във всякакъв тип клетки, включително клетки на сърцето ... на бъбреците ... на черния дроб ... на панкреаса ... на ставите ... на мускулите ... на мозъка ... дори на очите!
Този непрекъснат естествен обновителен процес е отговорен за съвършеното здраве
сега разбираме вече колко са важни стволовите клетки – без тях обновителните процеси просто не биха могли да се случат."
Доколкото съм чувал Нурбеков ги активира със силата на съзнанието но още не съм си взел неговите книги.