Аз не оспорвам, Марулче, "кодекса", съгласно който модератор взема решение да трие определен пост ( макар ,че определено може да се каже , че Вери и Даниелка са доста по-либерални
) , и ти знаеш ( надявам се ) че аз също бдя над форума , за който съм отделил поне 1500 часа (само за писане) и съм гонил или строявал не една или две мухи досадни
и в известен смисъл също съм го играл "модератор", но има и друго нещо когато се премахват постове :
В случай като днешния, (когато няма явни нападки или цинизми ) бе изтрит пост , който разбуни страсти, доста красноречиво разкриващи отношението на голяма част от нас по определен въпрос . Но постовете вече ги няма и утре някой ще се внедри със същите мурафети ( уж съмишленик, пък той кацнал за да си продава стоката )
Надуша ли го , аз пак ще го подметна , пак ще се включи подкреплението , ти пак ще търкаш и така докато се изпотиш
А ако си стои "поредицата", тя ще има информативна и даже "предохранителна" функция - който чете, ще му мига лампичката ..
(Докато пост като този "
Опитай с вибратора - ще ти се отрази по добре...." Ти си толкова просто момиче че нямам думи да опиша тъпотата тине се сещам защо точно е оставен..
А дето казваш: "Въпрос, който
сме искали да се приключи " - щом валят коментарите , значи не се иска чак толкова бързо приключване..