Наскоро бях на интервю за работа, за офис асистент в Балев Био. Викам си, така и така чета като смахната за здравословно хранене, та поне да вземе някой да ми плаща
Беше доста любопитно интервю, включващо въпроси като "За какво се използва таханът?" и "Опиши си едно примерно меню." Тъкмо реших, че съм попаднала в свои води.
(Е, да, ама не съвсем...)
Позицията беше за човек, през който да минават всички етикети, в оригинал от производителя. Интервюиращата сподели един проблем, че понякога листовките включвали и рецепти, ама на унгарски. И хората си купували нещо без да имат идея какво да го правят накрая. (Интересно тогава за какво ли го търсят?
) Струва ми се, че тя изобщо не реагира като споменах суровоядство. Не можах да преценя дали беше незапознатост или просто липса на позитивно отношение. (Но не е редно да е първото!) А като споменах сайта ни, естествено не го беше чувала, но пък взе че си го записа.
По всяка вероятност няма да ми се обадят щом досега още не са. Може пък да не ми е харесала менюто.
Все пак с такава гордост ми сподели тя за асортимента им от 14 000 артикула, пък аз изтърсих, че лятото е лесно човек да кара и на плодове.
И си казах правичката (защото и това пита), че не мога да си позволя повечето им продукти (Къде ти - то другите не смогват, та човек без доход...) и купувам на едро от пазара. Не знам дали щеше да е от полза да им правя четки, но гледах да съм си аз, болезнено искрена, и... каквото стане.