Според мене тая страна е спокойно място в което процъфтява само трупната фауна/флора.Тука каквото и да прави човек,колкото и да им дава,те труп го искат и тва е,друго няма.Убедени са и толкоз,за победата на патогените,тва е страната,ние,опитващите се да живеем нямаме голям шанс,а и от кого.Аз лично добре че нямам взаимоотношения с държавата,освен паразитите и разбира се.Нито изкарвам пари,нито плащам на някого,вие глупак и луд си знаете и толкова,това им убеждението,вероятно калцирано.Живея с малко средства от заплатите на родителите.Не желая никакви определения от никого,нито милост нито жалост нито хвалебствия нито други лайна.Колкото по-далеч от народа,толкова по добре.Не крада,не извършвам престъпления,от няколко години имам хубаво колело,въпреки че съм вече по-голям,на кола или мотор не ща да се качвам.Всъщност нямам нищо защото не се чувствам собственик на нищо,имам няколко хубави предмета,широка стая и интернет.Архитекта който е правил блока е психично болен,щом такива ви трябват,зли утайки,и не само този а и други блокове и обществени сгради.Не мога да ви трая,българи,мизерни или чисти,правите така че всичко да губя,ама всичко.Искам си карането на колелото,пиенето на зеолит и всичко което съм споделил тука,тея неща не съм ги гепил от труп и раздал всеобщо ако можете да чатнете.Също така не съм дашен нито доша ако е възможно де.Можеше да си живея и така спокойно без да се изявявам публично,ама и това не можело,нищо не може,само гробища и тва е.От бг магазин нищо не бих си купил,щото така,дори не искам да минавам,такова ми е отвращението от бг - рите нямате си на идея,вече нищо не е останало от това ама вие по традиция,сега вече ви е трудно и да ме разболеете сериозно,не че предизвиквам някого,аз нямах патогенни свойства,дори секс не съм правил от десетина години,щото не съм в нужда,ама тва не струва нищо.Нямате си на идея какво насилие сте,като трупна флора с наглостта си да твърди - месото е мое,само че съм жив.Никой не ви обвинява в нищо просто информативно.Ако някога успея да се изтръгна от вкопчената сган и се разкарам от земите и,добре.Не може на ми казвате долу или горе щото така,аз си скъсах отдавна дипломата от средното образование поради стойността и.Не ща нищо да знам за вас,въпреки че разбрах доста неща и за естеството на човеците и на акарите и социалната им връзка.Вие просто се нуждаете от некви които да ви пълнят кирливите сгради,които да държите.Не можете без това.Вие сте безумен страх,нищо че и тук са намесени акарите.Просто извинявайте че не съм ви съсипал бе ге-йци,че да съм нещо или някой.Едно време ви се заканих че нищо след мене няма да ви се остави,наблюдавайки какво правите с животите.Не ми пука за нито един бг-човек,не за милост или омраза а ей така.На мене ми е забранено всичко тука,мога без толкова много работи,и лубов не ми трябва,нищо не искам,ако получа всичко,няма да го взема,така че айде(от англ - крий - hide - ай къде е,представяте ли си - казват ми че не могат да разберат това) да затворя вратата и тука,чао.
то си е ясно кво сте - тема чесалка,нямате явно грам дисциплина(дисциплина понякога е необходима за да се отървеш от някои работи като чесъне) за да не присъства такава тема,също така не искате някой да има грам дисциплина.Eб,еб и толкова,не мога да ви понасям за това което правите със себе си и другите,ако искате си направете един турнир по казване на думата луд с убеждение,тренирайте се.Всичко е ффффанато(казва се със течаща слюнка от устата,при акарите - ензим)
при думата прости/проси и подобни се има впредвид просо,ама както ви е удобно