:kisss:Какво готвене, какви пет пари...ами ,че то си е най отвсякъде, ама, вие май от скука го превръщате в кулинарно съревнование...кой ще е по-по -най....Аз все още драпам за суровоядство...НО от онова дет въобще нищо и никога и по никакъв начин не се готви...яде се директ...
Много ви се чудя, например защо ядките не ги ядете директо, ами ги киснете, мелите,сушите...ееееееееее, сори ама аз тва не мож го направи.Лапвам си една шепа и ...готово...мляко...
Един път да съм на едно мнение с госпожа mariiina
.
При това аз без бой си признавам, че съм мързелива, пък и с две леви ръце, и за мен суровото, както и традиционното готвене са си все мъчение
. Плюс това, да си призная честно, представата ми за режим на хранене "максимално близък до природния" далеч не се връзва с разните му там пасатори, блендери и джунджурии, които традиционно присъстват в почти всяка сурова рецепта - това си е мое мнение, моля, никой да не го приема като нападка
. От време на време си правя я сок, я смути, я някакви бонбони (от онези със сушени плодове/мед и ядки, дето просто се смилат, правят на тесто и омесват - най-простите
). На няколко пъти правих и сурови десерти за гости и приятели, които дори станаха доста вкусни, но ми се вижда бая въртел, за да го правя често
. Може би някой ден ще узрея и за това - човек се променя, както знаем
.