Дълго време не взимах пряко участие по темите,но искам да ви кажа,че чета форума редовно и всички вие сте страхотни...Вие ми бяхте подкрепа през лятото,когато реших да пречистя организма си с помощта на гладуването,за пореден път...Имах нужда от коренна промяна в живота си...Исках се избавя от този ужасен порок-пушенето...А и разбира се исках и да сваля излишните килограми,натрупани в резултат на депресиите и непрекъснатите промени в настроението ми....
Започнах гладуването и отказването от цигарите паралелно-2 седмици бях на плодове и без цигари....Отслабнах с около 7 кг,които запазих при захранването.Чувствах се страхотно...Преливах от енергия.Не пушех-за сметка на това тичах или тренирах всеки ден....Бях щастлива....
Но ето ме сега 3 месеца по-късно-пълна развалина.Отново пуша,тъпча се като луда,не спортувам....Искам да върна момичето от лятото...Искам отново да се харесам в огледалото...Искам отново да съм дисциплинирана както в спорта,така и в грижата за себе си.Не съм гладувала веднъж или два пъти-правя гладувания от 9ти клас. Убедила съм се в ефекта на глада много пъти,но явно някъде бъркам....
Сякаш при мен всичко е един затворен кръг и след отслабването идва напълняването отново.
Оттам идва и депресията,тъпченето до пръсване и така до момента,в който отново гладувам,за да отслабна....Омръзна ми вече...Страх ме е,че цял живот ще робувам на тези 7-8 килограма,които ту си отиват,ту се завръщат дори отгоре...А и кой знае какво си причинявам на организма с тези йо-йо изпълнения......