Да разкажа нещо интересно по темата набързо. Моят човек, (ученият на снимката по-назад в темата) по принцип умира да изобретява най-различни уредчета, (мисля че най-вече заради удоволствие и научен интерес) едно от тях ще лекува хрема за един ден, друго улавя излъчването на иконата и светената вода, трето открива геопатогенни зони, четвърто създава такива ( !
) ,пето има такова действие , че ако го насочиш от балкона си към зло куче, то после заобикаля блока ти през няколко преки
, шесто прави ток от нищото, седмо открива дали имаш пробойна в биополето .. и т.н. Виждал съм му тетрадката, там чакат ред да видят бял свят още стотина прибора ..
( Става ясно защо обичам да посещавам този човек
)
Та при него има следния принцип - ако някой иска да пусне в продажба някой от неговите уреди, плаща 50 пъти цената му и получава изключителните права ,цялото познание и всички секрети по уреда. Да си го произвежда и да заработва на воля
Така станало и със този йонизатор - дошла сериозна фирма , договорили се с учения, платили му. Той обучил техните хора , .( ел.инженери-специалисти !),дал им всичката документация, чертежи ,схеми ., как се произвежда този уред. Благодарили и си отишли.
След няколко месеца обаче пак му се обаждат . (
) Молят го да му платят още веднъж цялата цена ( то ще да е било към 50000$ ) , но пак да обясни на техните хора, защото не можели да се справят с конструирането , нещо все не се получавало ..
Това просто за сведение на ентусиазираните млади техници, които вярват, че щом са конструирали успешно радиоприемник, ще се справят също и с реалния йонизатор.
( Същото важи и за цепера, за генератора на Райф и прочие игрушки
Разбира се , това е мое мнение, може и аз да не съм разбрал нещо
)