Здрасти Марго,
микрофермата на Людмил за мен на този етап е най-доброто решение. Лесна е за ползване и почистване.Ако нещо не ти е ясно и го попиташ ще ти върне разяснение. Кълновете от люцерна, репички, броколи, слънчоглед, сминдух,лук,(които правя) стават едри и сочни тъмнозелени(особено ако ги грее дълго време слънцето) , защото имат достатъчно пространство, влага и светлина, въздух. Дори правя житени тревички без почва и ги оставям да си растат до 15см. Имам я от 1 година, само с 1 контейнер с тавички, но често я правя на 2 етажа в 1 контейнер.Слагам бурканчета и отгоре 2 по-малки тавички.Е, има и рискове да паднат семенцата
като внимавам всичко е ок. Ползвом я постоянно. Включително и малкия уред за покълване(леща, боб мунг,грах,нахут) Ако имаш възможност и място и си се решила да се храниш с повечко кълнове си вземи с 2 контейнера директно. Не ми е момента, но като дойде може и аз да си поръчам още един. Сега видях че предлага и семенца и то на приемлива цена.
За конвекторната фурна нищо не мога да кажа.
Поздрави и давай на зелено