За да не скучаем докато чакаме, вече можем да започнем с гласуването за приз "Най-интересен въпрос". По-нататък мисля да има приз и за най-интересен отговор (в 2 части - момичета и момчета), също ще имаме призове за най-вървежен участник, любимец на публиката, за най-нехаресала се взаимно двойка... Ако ви хрумва идея за друг приз, веднага споделете да знаем какво да гласуваме.
Сега събирам само номинации за най-интересните и оригинални въпроси, понеже няма смисъл да правим километричен списък от 100 въпроса, само се разводнява гласуването. Ето от прима виста няколко предложения от мен, останалите вие предложете, като се сберат 10-20 номинации мисля че може да гласуваме
8. Ако приемем, че мъжете се делят на два вида - дупемани и цицомани, вие на какви видове се делите?
10. Дъждовна вечер, сама си в любимия си бар, отпиваш бавно и изкусително скъпо питие... Случайно твоя приятелка те вижда там и те запознава с нейн приятел - най прекрасният и привлекателен мъж, когото си виждала. Това е мъжът, който е нещо много повече от един "кирлив принц на бяло конче" - всичко за което си мечтала. Истински галантен джентълмен, супер пич, ухае страхотно и те възбужда само с присъствието си.... И така се стига до първата интимна вечер.... Страстта е неудържима... НО!!!Той има странно желание, точно в най-пиковия момент - възбужда се от това да поставя сурово месо по тялото ти и след това нежно с език да го поема с устни..... След което ще изиска същото от теб... Твоята реакция
12. По какъв начин обичаш да си оформяш интимната прическа?
19. Тъп, но решителен или умен, но страхлив?
11. Свирка или секс за закуска?
29. Фантазиите ти с какво са пълни - блондинки, брюнетки, кокошки, кобили, гъски, мулатки,...?
44. Наистина ли мъжете харесвате жени на висок ток или само си се мъчим да ги носим?