Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Анкета

Доволни ли сте от шоуто?

Да, беше много забавно и полезно.
Да, но можеше и по-добре да се получи.
Не беше лошо
Не съм доволен, очаквах съвсем по друг начин да протече.
Не съм доволен от резултатите.
Не ми хареса и не съм доволен изобщо.
Не мога да предценя.

Автор Тема: СУПЕРШОУ ЗА НЕОБВЪРЗАНИ ВЕГАНИ-СУРОВОЯДЦИ  (Прочетена 146375 пъти)

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348

Момичетата са пуснали много материал за обсъждане, ще започна с това, че много се забавлявах:
41. Любимата ви сексуална РОЛЯ, не поза?
  В. На самата мен.

Г. На мен самата.

Хах каква игра на думи само :))

43. Ако бяхте мъж, каква щяхте да сте?

Б. Мисля, Че бих била търпелив мъж, който обича да се раздава, особено за жената с него, както и отговорен.

Този отговор най ми допадна, другите са се излигавили или им е писнало да отговарят, но имат още 7 въпроса след него  :Content_4 - emotloader:

Отговорите на този въпрос ме заинтригуваха, но няма да ги обсъждам 39. Случва ли се често и при какви условия, първата среща продължава до закуска?

38. Бихте ли направила аборт? Преди да имате дете Вие искате: да сте на определена възраст, да се натрупали мъдрост, стаж в здравословното хранене, опит в кариерата, парично благополучие, да сте живяли по-дълъг период с любимия.. или какво е важно преди самото събитие?

А. Съжалявам, но няма да отговоря на този въпрос. Мисля че прекрачва границата. Въпросите за месото и интимната прическа бяха забавни, но това вече е твърде лично и засяга единствено хората които са направили въпросното бебе. Когато опира до живот (макар и в случая хипотетичен) нещата са серизони и обсъждането на подобен въпрос в интернет форум ми се струва абсурдно.

Можехте и по друг начин да отговорите, че да не се издадете, но и интимната прическа си е лична ;) Иначе въпросът го измислих, за да разбера какво ви е мнението за аборта, а не дали сте правили, колко и кога или пък от кого ... 

Активен
Мисълта е там, където ни боли!

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Една от девойките не е отговорила на въпрос 13
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato

Е,не,не бях чел в тази част на форума и направо ми скрихте шапката ;D ;D ;D ;D
То голям купон и с много серии,тия дни ще се запознавам сериозно с материала  tooth tooth tooth tooth

:sorcerer - emotloader: сватба :sorcerer - emotloader: ще има ли ? :love_007:

:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:

И не подценявайте сериозноста на темата- Бат Бенато се ожени в нета. :peperudi: :peperudi: :peperudi:

И едно интересно изследване по "Дискавъри" Правиха тест с много мъже и жени,със завързани очи,трябваше да си харесат човек от противоположния пол по миризмата.
И най-интересното беше,че хора които си харесват миризмата имат много различно днк,а напротив,този който мирише много лошо,има подобна днк.(Изключваме патологията-миризляци)
С една дума,за да е здраво поколението,Бог се е погрижил,само трябва да слушаме .....носа си! :laugh: :heart_2: :Content_22:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580

"Здравей, Симонче. Аз съм авторката на въпросния отговор. Направила си си два генерално грешни извода. Първо объркала си се - не съм аз момичето, което не си разкри интимната прическа. Второ не съм павила аборт. Доста прибързани изводи си правиш. Достатъчно ясно съм написала причините, поради които не желая да отговярям на този въпрос. Това е нещо твърде лично. Много лесно може да се пише във форум, ей така, само на теория. Когато всичко е само на думи е едно, но опита показва, че като яйцето ти опре до задника много често си обръщаш мнението на 180 градуса. В такъв смисъл смятам, че въпросът  се обесмисля, защото отговорите едва ли ще отговарят на реалните действия в такава ситуация.
Задала си въпрос, който смятам за неуместен и съответно не отговарям - не виждам къде е проблема    Един отговор повече или по-малко е все едно. Идеата на цялото нещо беше да се забавляваме - нека да си остане така. "   
Активен

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна

:sorcerer - emotloader: сватба :sorcerer - emotloader: ще има ли ? :love_007:

:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:

И не подценявайте сериозноста на темата- Бат Бенато се ожени в нета. :peperudi: :peperudi: :peperudi:
И аз гледам сеир- ще има ли сватба...
Ама отговори не чета, нямам нерви. :)

А за другото- и аз това им казвам. ;)
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

"Здравей, Симонче. Аз съм авторката на въпросния отговор. Направила си си два генерално грешни извода. Първо объркала си се - не съм аз момичето, което не си разкри интимната прическа. Второ не съм павила аборт. Доста прибързани изводи си правиш. Достатъчно ясно съм написала причините, поради които не желая да отговярям на този въпрос. Това е нещо твърде лично. Много лесно може да се пише във форум, ей така, само на теория. Когато всичко е само на думи е едно, но опита показва, че като яйцето ти опре до задника много често си обръщаш мнението на 180 градуса. В такъв смисъл смятам, че въпросът  се обесмисля, защото отговорите едва ли ще отговарят на реалните действия в такава ситуация.
Задала си въпрос, който смятам за неуместен и съответно не отговарям - не виждам къде е проблема    Един отговор повече или по-малко е все едно. Идеата на цялото нещо беше да се забавляваме - нека да си остане така. "   

Уоу, много сте се разпалили, не целях това, вече обясних какво съм имала предвид, иначе много неща са лични.
Активен

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258

pokajete si intimnite pricheski we tooth :police:
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...

да бе верно, как не се сетихме затова, вместо да си покажат на снимките лицето, по което много ще ги разпознаят, да си покажат само интимните прически взаимно и да се избират по тях :Content_4 - emotloader:
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Тая анкета тук пак се закучи работата, май ще оставя само първите два варианта защото явно те са най-харесваните, и двете гласувания са с най-много точки, да определим най-после кой от тях е всъщност фаворитът... :Confus_3:

А като стана дума за гласуване, вече имаме материал до 50ти въпрос и при момите и очаквам и моми и момци да пращат оценките си за да видим кой кого :thankyou:
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

И тази фенка си е запазила фаворита от предния кръг :sorcerer - emotloader:

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ОЦЕНЯВАНЕ НА ВЪПРОСИ 1-20:

ФЕНКА #1
е дала:
27 точки на момче #3
19 точки на момче #1
по 16 точки на момчета #2 и #4
15 точки на момче #6
по 13 точки на момчета #5 и #7

ФЕНКА #1
е дала:
54 точки на момче #3
45 точки на момче #5
по 43 точки на момчета #4 и #6
39 точки на момче #7
35 точки на момче #2
34 точки на момче #1
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

ФЕНКА #5
е дала:
38 точки на момче #1
по 25 точки на момчета #2 и #7
23 точки на момче #5
12 точки на момче #3
11 точки на момче #4
10 точки на момче #6

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ОЦЕНЯВАНЕ НА ВЪПРОСИ 1-50:

ФЕНКА #5
е дала:
106 точки на момче #1
69 точки на момче #7
60 точки на момче #2
53 точки на момче #5
37 точки на момче #3
по 24 точки на момчета #4 и #6
Активен

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258

Цитат
35.  Умеете ли да пестите? Имате ли лична банкова сметка (пълна, не празна става дума)?

А. Да, умея, в момента раздавам безлихвени семейни заеми. Искаш ли? Grin

Б. Да, умея. Имам, с нея съм се родила, може и да съм зачената, знам ли, не помня.

В. Умея да пестя, но като спестя идва момент, в който трябва да ги дам за нещо. Трябва да пробвам с пестене в каса, която да не се пипа и отделно такава, при нужда.

Г. По-скоро да. Особено ако има конкретно нещо, което искам. Банкова сметка имам, но напоследък стои празна поради доста глупава причина. В момента паричките се събират на друго място и се надявам съвсем скоро да се съберат, за да направя нещо, за което мечтая от доста време.

Цитат
34. Колко пари сте склонни да похарчите, когато си купувате бельо?

А. Толкова, колкото е бельото, което ми хареса. Но то не е скъпо, харесвам да ми е памучно, меко , удобно и шарено.

Б. Доста

В. Доста. Дори и да искам да си купя нещо не толкова скъпо при моите форми е мисията невъзможна  – силиконките веднага изкупуват моя размер (минутка за реклама).

Г. Зависи колко мога да отделя за това, но мисля че винаги с няколко лева отгоре.

tooth tooth tooth tooth tooth

inache na vuprosat za vselenata i vsichko ostanalo e minus,che nikoq ne e otgovorila prosto s '42' :surpris_23:
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Не забравяйте да минете и през двете теми с номинации за да гласувате за най-оригинален отговор при жените и при мъжете. В една тема може само 1 анкета, затова така се наложи нови теми да отворя, пък и е по-подредено... Имате по 3 гласа и в двете анкети в това гласуване.
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Всички фенки дотук са със запазени фаворити, интересно при участниците дали ще бъде така :whistling2 - emotloader:

ФЕНКА #2 е дала:
33 точки на момче #1
32 точки на момче #5
29 точки на момче #2
28 точки на момче #3
24 точки на момче #7
22 точки на момче #6
16 точки на момче #4

ФЕНКА #2 е дала:
75 точки на момче #1
по 60 точки на момчета #2 и #5
56 точки на момче #3
51 точки на момче #7
46 точки на момче #6
36 точки на момче #4
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

тая анкета тук пак се закучи работата tooth май ще си поделят приза тия двата отговора, не мой ги разграничим и тва си е :Confus_3:

не забравяйте да минете през двете теми с номинации за най-оригинален отговор за да гласувате и там :Content_14:
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

при тази фенка нито едно момче не е променило позицията си от предния кръг :o ;D

ФЕНКА #4
е дала:
36 точки на момче #4
31 точки на момче #5
30 точки на момче #2
29 точка на момче #3
27 точки на момче #6
19 точки на момче #1
13 точки на момче #7

ФЕНКА #4
е дала:
85 точки на момче #4
61 точки на момче #5
59 точки на момче #2
56 точка на момче #3
53 точки на момче #6
44 точки на момче #1
32 точки на момче #7
Активен

petia_gol

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 310

Бенато е прав. Моята най-добра приятелка също се запозна с мъжа си в нета. Сега имат две хлапета и са прекрасно семейство. Дано и тук стане нещо такова. :peperudi:
Активен

oum le dauphin blanc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548

Цитат

inache na vuprosat za vselenata i vsichko ostanalo e minus,che nikoq ne e otgovorila prosto s '42' :surpris_23:

Явно няма фенки на Дъглас Адамс сред девойките.
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

аз даже не знам кой е Дъглас Адамс... па и не съм девойка... tooth

и аз в нета си намерих моя, играхме една игра... ся сме заедно и играем други игри :bleh

абе тая анкета тук как може все да са по равно тия гласове колкото и хора да гласуват... tooth еми 2 приза ше има, кво да праим :Confus_3:

да не забравите да минете и през темите за номинациите да гласувате :sorcerer - emotloader:
Активен

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна

Голямо затишие нещо...
Активен

Страницата е създадена за 0.082 секунди с 25 запитвания.