Момичетата са пуснали много материал за обсъждане, ще започна с това, че много се забавлявах:
41. Любимата ви сексуална РОЛЯ, не поза?
В. На самата мен.
Г. На мен самата.Хах каква игра на думи само
)
43. Ако бяхте мъж, каква щяхте да сте?
Б. Мисля, Че бих била търпелив мъж, който обича да се раздава, особено за жената с него, както и отговорен.Този отговор най ми допадна, другите са се излигавили или им е писнало да отговарят, но имат още 7 въпроса след него
Отговорите на този въпрос ме заинтригуваха, но няма да ги обсъждам
39. Случва ли се често и при какви условия, първата среща продължава до закуска?38. Бихте ли направила аборт? Преди да имате дете Вие искате: да сте на определена възраст, да се натрупали мъдрост, стаж в здравословното хранене, опит в кариерата, парично благополучие, да сте живяли по-дълъг период с любимия.. или какво е важно преди самото събитие?
А. Съжалявам, но няма да отговоря на този въпрос. Мисля че прекрачва границата. Въпросите за месото и интимната прическа бяха забавни, но това вече е твърде лично и засяга единствено хората които са направили въпросното бебе. Когато опира до живот (макар и в случая хипотетичен) нещата са серизони и обсъждането на подобен въпрос в интернет форум ми се струва абсурдно.Можехте и по друг начин да отговорите, че да не се издадете, но и интимната прическа си е лична
Иначе въпросът го измислих, за да разбера какво ви е мнението за аборта, а не дали сте правили, колко и кога или пък от кого ...