Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Анкета

Доволни ли сте от шоуто?

Да, беше много забавно и полезно.
Да, но можеше и по-добре да се получи.
Не беше лошо
Не съм доволен, очаквах съвсем по друг начин да протече.
Не съм доволен от резултатите.
Не ми хареса и не съм доволен изобщо.
Не мога да предценя.

Автор Тема: СУПЕРШОУ ЗА НЕОБВЪРЗАНИ ВЕГАНИ-СУРОВОЯДЦИ  (Прочетена 146379 пъти)

kolibris

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
  • EVERYTHING IS IN YOUR MIND!

какво стана с двойките ..  :flowers2: ,а другите участници кои бяха....  :flower:
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348

Уплашиха се всички ;) като наближи краят и се изпокриха  :-\ 
Активен
Мисълта е там, където ни боли!

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...

напротив, просто краят е трагичен и ви беше спестен :Confus_3:

при доиграването между момченце #2 и момиченце #4 , момченцето не е дало нито 1 точка на момиченцето, къде ли точно му е била главата като е гласувал първия път кой знае :surpris_23: така или иначе втора двойка не се е получила.... :Confus_3:

Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

Mariya

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 477

:Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Активен
Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA

Е, поне беше забавно. Идеята ти беше хубава Марулче. :flowers2:
А за който му е интересно, аз съм момченце №5!  :angel: :bleh
Класирах се на 2,3 и 4-то място при момиченцата и на 1-во място при една от фенките, което не е зле. Има хляб в мен  :Cherries :Content_22:
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

хехех дотук съм познала всички от момчетата, които са играли, чакам още разкриващи се  :)
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

къв хляб бе, номер 5, в тоя форум думата е "има много кракери в мен" tooth

Симонка-полицайка позна 9 от 7 момчета, така че се считайте всички за разпознати :Content_4 - emotloader:
Активен

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA

Явно има още двама заподозрени, които не може да се докаже че са играли! :police: :Content_4 - emotloader:
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

хаха в началото си мислех и за орто, ама после видях ,че има по-свестни отговори, а и него кой ще го пусне да играе хахахах  иначе въпросът в месото по тялото ме накара да го заподозрея, но после си оттеглих обвинението ;) И така Светлио, зъболекарчето, хоспи(за него ми беше трудно), едно момче още от Пловдив и едно от София и едно от северна България;)
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

сега ги изкара само 6, пак нещо обърка бройката, 7 са момците, ни повече, ни по-малко tooth
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Ех, последният не ми беше интересен и го прескочих  :Content_4 - emotloader:
Активен

Mariya

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Ех, последният не ми беше интересен и го прескочих  :Content_4 - emotloader:
този със свирката ли tooth
Активен
Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580

Светльо, твоите точки най-много обичах да смятам- кратко и ясно ....и аз съм ти фенка  :love_026:- №2, но №1 за мен е №1  tooth
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580

хаха в началото си мислех и за орто, ама после видях ,че има по-свестни отговори, а и него кой ще го пусне да играе хахахах  иначе въпросът в месото по тялото ме накара да го заподозрея, но после си оттеглих обвинението ;) И така Светлио, зъболекарчето, хоспи(за него ми беше трудно), едно момче още от Пловдив и едно от София и едно от северна България;)

брей, ти повече от мене знаеш  :Content_4 - emotloader:...кой е зъболекарче  ::) ??? аз толкоз бях заета да пиша, че нямах време да мисля кой кой е  :Confus_3:...и все пак тоя дето учи тамил няма ли да ми се покаже   :surpris_25:
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

питай Симонка кой е, може да го е надушила и него tooth
Активен

Mariya

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

зъболекърчето май нарича  Disc :police: :surpris_23:
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743

Хаха, дойде ред и за мен накрая. Аз пък съм момче номер две. Беше ми сравнително приятно да участвам в играта, като изключим, че накрая чакането и липсата на нормален нет и ползването на такъв през тела тотално ме изнервиха и дори снощи бях пред отказване от допълнителния кръг. По принцип повече се шегувам из форума, но в играта реших просто да бъда себе си ..без да се украсявам по някакъв начин, или да се крия зад чувството си за хумор. Все пак ако някой ще те харесва, трябва да бъде дори с минусите. Не съм сигурен, че приех играта баш като игра, а май трябваше, защото накрая всичко се сбози ..но както и да е.
Активен
"няма грешки, има само уроци"

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Дааа, той е :) аз го хванах във въпросите, защото беше писал, че е още млад, после, че е под 25 години, после и че тачел медицината ;) и ми стана ясно :) а и за веда хаус може да е негов коментарът

Има един участник който ми беше забавен и го излових най-лесно ама няма да го издавам.
Тамил учииииииии 7мият, който ми бяга по трасето  :Confus_3:
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Гарване ти си 7мото ! хаххахах  :whistling2 - emotloader:
Теб малко те познавам, не знам отличителните ти белези и не те познах, но ще те разуча и теб, не бой се !
Активен

Mariya

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Гарване ти си 7мото ! хаххахах  :whistling2 - emotloader:
Теб малко те познавам, не знам отличителните ти белези и не те познах, но ще те разуча и теб, не бой се !
Симонче имам едно лозе за копане, гледам че имаш излишно време и енергия. :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: дано имаш чуство за хумор :surpris_23:
Активен

Страницата е създадена за 0.11 секунди с 25 запитвания.