Означава ли това,че ако майката пасе , млякото и е сурово... и не е мляко ,а фреш
Много забавно за фреша, търкалях се от смях като прочетох
Ако си намеря жена алкохоличка и и събирам урината, като си направя клизма с нея ще се напивам на аванта
Успяхте да разсърдите и изгоните IVAN абсолютно безпричинно. Човека ви поднесе синтезирано знание трупано с години и не ви е насилвал да вярвате или не вярвате в нещо. Сега кой ще поднесе такова знание на куп. Не ми казвайте че нямате нужда от такова. И аз съм се нагледал на фенки на здравословно хранене една от друга по фанатизирани и болни. Да се разбира болни във всеки аспект, тънки кости, побеляващи коси, развалени зъби, кисти, липса на спортна енергия и други причинени от некомпетентност състояния с идеална цел - духовна практика.Не съм забелязал с духа си да владеят материята. По някога влизайки в "Здравословен магазин" се оглеждам с часове кое точно е здравословния продукт там. За да причислим една храна към раздел "здравословни", тя трябва да притежава праническа енергия. такава енергия имат само пресните храни. В здравословните магазини всичко е сушено, пакетирано, консервирано. И така къде е здравословната прясна храна? На пазара от дребни частни производители. Моркови със зелените стърчилки на тях откъснати днес или вчера, цвекло, зеле, домати, пипер .... и тн много са.
Как може постоянно да критикувате без да изложите личния си пример, практика и възгледи. Всеки се скатал в анонимния си свят и чака сеир без да осъзнае, че колкото повече гледни точки има толкова повече се обогатяваме. За мен личния пример е най важен. Грешка е да се мисли че болестите идват само от неправилно храненене. Да зобиколим глупостите на Ван Хелзинг за нашия извънземен произход. Доста по добре звучи от някакви си тъпи маймуни нали ? В научно популярните дарвинови теории се казва, че човекоподобната маймуна е поумняла когато е прояла месо. Природата учи най добре.
Изчетох цялата книжнина по сергиите на тема здраве и знаете ли какво не можах да предвидя. Ами например че точно в апогея на силите си ще ме ухапе побесняло куче, после ще ми го зачукат с ваксина и накрая ще се довърша с ухапване от кърлеж. Ето моя личен пример за некомпетентност. Висша форма на непредвидима некомпетентност. За да се възстановя от противо бясната ваксина прецених че сутринната роса и стъпването бос по росата е здравословно. От къде мислите че хванах лаймския кърлеж
. Сега ще започнем ли спор за и против зареждане с прана сутрин на изгрев боси на росата ? По същия начин никой от вас с никакви аргменти не може да ме убеди в полезността на зърнените храни . Ами защо ли ? сигурно защото съм нулева кръвна група и задължително е трябвало да минете и през нея книга. Или сигурно защото дядо ми е ветеринарен доктор и като ми видя кълновете каза че прасета хранени с покълнала пшеница умират.
Заредих камут, спелт, лимец, бяла мека пщеница, от всичките ми става гадно. Многократно повтарях процедурите но не мога да упреквам Петър Дънов че е лъжец. При него тези смески работят при мен не.
Не мога да приложа и системата на Иван на 100 процента. Отидох в селски район да избера млада коза пасла трева по указания на книгата на У. ПРАЙС. Една такава жизнена енергична перфектно животно. Естествено не можах да я заколя сам, помолих оператора на биологични единици (пастир ) да я заколи.
Месото подарих на комшиите, поради емоционални проблеми, не можах да го докосна. И какво ще правим сега ? Запомнете винаги има решение просто трябва да мислим и то много.
Като изключим личните ми практически проблеми(неинтересуващи никой), на въпроса дали на 100 процента може да сме вегани за много дълго време ще кажа :
Със зеленчукови сокове например по книгата на НОРМАН УОКЪР може да се живее неограничено дълго време и то в пълно здраве. Ядките ( бадеми, бразилски орех, лешник ) и други могат да осигурят мазнините и протеина. Плодовете и кокошите смески можем да ги подарим на врага си да се мъчи с тях.
Ако към тзи диета вкараме салата от морски водорасли ламинария и вакаме и сухи синьо зелени водорасли хлорела 10 грама на ден и конопено мляко всеки би доживял 120 години. Такъв хранителен режим е много скъп обаче.
Който не е чел Хулда Кларк като го направи ще знае защо не трябва да яде сурово месо, да пие сурово мляко или да яде ядки, на които не знае произхода.
Фенщината на нещо, тоест всякакви крайности извън термина БАЛАНС, са най голямата простотия на света.