Вижте на какъв сайт попаднах, не е свързах с яденето, но много ме впечетли и имам нужда да го споделя
http://terrafim.wordpress.com/%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b8/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%be-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd/
Сайтът е супер! Добре е да погледнете и диктовките на владиците - http://sirius1-bg.net/sirius/
Аз пък все си мисля, че ако някой има нещо толкова важно да ми казва ще ми го каже на мен, а не на Татяна, която да го разпространява из света. Че аз можеше да не съм жив да разбера за посанията чак след 6 години. Доста тромава система за разпространяване на информация в 21 век. А какво да кажем за хората, които изобщо няма да разберат за тях ? Не ми се вярва това да ги прави по-малко духовни.
Защо си мислиш, че това трябва да достигне до всички Достига до когото му е дошло времето. Както и истината за здравето. Да си видял да се тиражира в масмедиите нещо истински здравословно?! Точно това е начинът
Освен това кому е нужно постоянно да робуваме на дадена логика Нека отворим сърцата си и приемем космическата любов, вместо да се занимаваме с това кое било по-правилно, кое по-добро или по-лошо
Защото не смятам, че някой би могъл да има повече привилегии от друг относно дадено познание. Както и не смятам, че някой има някакви свръх сили, които другите нямат за да играе ролята на преводач на небесното слово.
Какъв е според теб шанса на някой, колкото и да е "напреднал" в духовния си път, да достигне до тези откровения ако няма достъп до интернет ? Така можем да зачеркнем цели племена и култури, които излиза, че не са дорсли за това познание.
Логиката за мен е нужна, просто защото ако хората не я следваха, този форум нямаше да го има, както и компютрите, които ползваме. Аз мисля, че и ти самият използваш логиката в ежеднвието си, или не ? Нима не съдиш поне за себе си кое е добро. лошо, правилно или не ? Убеден съм, че вътрешно съдиш и за други хора. Това е част от ежедневието ни и няма нищо срамно в това, макар и не винаги да сме много обективни в преценката си, защото тя е искривена от нашите схавщания, ценности, очаквания и житейски опит, които сме.
"Съгласна съм Петко, когато нещата се възприемат със сърцето, тогава не може да има манипулация."
Дали нещата се възприемат само със сърцето или пак има намеса на разума ? Как ще разбереш, че си възприел нещо ако не го съзнаваш? А щом го съзнаваш значи е намесен разума. А намесен ли е разума винаги може да има манипулация и заблуда, от това никой не е затрахован, дори и Татяна