Извинявам се, че нарушавам поредността, малко си редактирах поста от вчера вечерта.
I.Вижте, не очаквам нищо добро да прочета в този форум за себе си.
Петко, достатъчно добро си прочел, не бъди максималист, никой по света не е имал 100% одобрение , едва ли ти ще бъдеш първият..
Нали за теб били важни фактите?
Ето ги:
1. Твоят дневник е най-четената тема в този форум! 156260 прегледа до момента! С огромна преднина пред всички останали теми!!
2. Твоят дневник е с огромна преднина и по брой отговори! 1373 !
Това малка атестация ли е? :surpris_23:Не си доволен, обиден? Е.., сега че за 5 години е имало общо 2 -3 глупави коментара , повод ли е да го изживяваш така драматично, я се стегни, мъж си
II. За съжаление, някои изтриха постовете си, напускайки завинаги форума. Идеята ми е да видите каква беше атмосферата тогава, и каква е сега. Всеки сам да си прави изводите.
Ти кога казваш , че "някоите" напуснаха завинаги форума ? 2010 ? 2011?
Моля заповядай фактите за СРЕДНОМЕСЕЧНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ФОРУМА от началото на създаването му по години:
2009 - 113 хиляди / на месец
2010 - 143 хиляди
2011 - 290 хиляди
2012 - 535 хиляди
2013 - 612 хиляди
2014 - 610 хил.
2015 - 639 хил.
Не знам за теб и за другите, но за мен единственият извод би могъл да бъде, че напускането на тези „някои” не се е отразило на популярността на форума. Даже напротив – тя расте!
А за атмосферата „тогава” и „сега” .. мисля, че трябва да прочетеш малко психология – с времето лошото избледнява и се забравя ( и слава Богу.. ) и почти винаги хората са склонни да смятат, че преди е било „по-добро” отколкото сега.
Аз категорично мога да кажа, че последните 1-2 години е много по-спокойно, отколкото преди! Може да е по-вяло и скучновато, но в никакъв случай не и „по-нервно”, (както казва Гроу).
А "текучество" навсякъде има .. Един напуска, друг идва..
III. Казваш, че тези "някои" са напуснали заради атмосферата във форума ? Вероятно намекваш за Вери, Веско, Деси?
Добре, ако е така, не трябваше ли напусналите да си направят ОБЩ САЙТ, където да акостират дружно и да продължат съвместната работа, както е било във форума?
На практика се случва обаче нещо съвсем различно - всички те си правят отделни блогове, като никой не поства в блога на другия!
Даже подочувам, че между някои от тях е имало остри пререкания.. (заплахи за съд заради някакви претенции .. )
Тук се налага друг извод - че те са имали противоречия помежду си още докато са били тук..
Не знам, кажи ти какъв е смисълът, когато някой се цепи от групата и си прави нещо собствено?
За мен това означава 5 неща:
1. Че не се счита достатъчно оценен .
2. Че ще бъде забелязан по-лесно ако е отделно
3. Неспособност за работа в екип.
4.
Бизнес. Почти всички блогъри - или дават платени консултации / след като са ти спечелили доверието с познанията си
/, - или ти продават нещо , или пък набират посещения за да пуснат платени реклами. (И не се хабят в някакви си форуми току така безплатно
)
5.
Авторитетност! Естествено, че когато си част от цяло , си много по-слабо авторитетен, отколкото на собствена територия..
Така че, да се вини „атмосферата” е смешновато, ясно е , че хората си имат други приоритети просто..
И е добре да не си кривим душата