Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Петко  (Прочетена 413211 пъти)

Angie

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839
Re:Дневникът на Петко
« Отговор #800 -: 07-12-2009, 12:51:49 »

Петко, аз си правя прочистването на носа, и въпреки това имах храчки всяка сутрин. Но за около седмица пробвах с хрян и лимон и храчките изчезнаха. Сега не съм го правила, понеже нямам хрян, но един приятел йога и твой адаш, ми каза че и само с лимон става.
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #801 -: 07-12-2009, 14:49:58 »

Аз пък се влюбих в хряна и джинджифила, не оставам без хреновка в хладилника  ;D....но имам слуз и след двете ми шанки, бая имам явно да се изчиствам, ядях сирене с килограми цял живот  >:(
така ,че направи си една седмица Петко, нищо няма да загубиш  :Content_22:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #802 -: 07-12-2009, 19:36:21 »

Благодаря ви за отговорите, приятели :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #803 -: 07-12-2009, 23:49:07 »

Аз правех пречистването с хрян и лимон една седмица. От тоя хрян ми се рестартираше мозъка особено сутрин на гладно. Така ме удряше една вълна в главата, че очите ми изкачаха направо  :o но после вкуса много взе да ми харесва. Аз изкарах слуз, но смятам че тоя метод е много по-малко очистващ от шанката, за която не знам кога ще набера смелост :surpris_22:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #804 -: 08-12-2009, 15:52:26 »

От вчера пък започнах да си слагам настърган хрян върху хлебчетата или в салатката ;D Рашко ми даде идеята :love_028: Става супер на вкус :Appetit_17: :Appetit_17: :Appetit_17:
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

kriss

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 229
  • обичам те ... живот
« Отговор #805 -: 09-12-2009, 19:12:27 »

И на мен хряна ми стана любим - никога преди това не бях опитвала . И като започнах лечението чак предозирах с по две лъжички вместо една  ::)  

Даниела и на мен са ми любими -  джинджифила си го слагам ежедневно във чая. А хряна явно си имам нужда от него - или съм мазохистка / и при мен деиства като удар в главата като го хапна / :Confus_3:

Петко исках да споделя с теб за чай от зелени малини - за засилване на зрението, приема се дългосрочно. А аз иначе съм абсолютно уверена , че можеш да се справиш ако се пробваш да се взираш и да си тренираш очите без очила . Не искам да те убиждам - изглеждаш добре и с очила  ;D/ особенно на сегашната снимка  :whistling2 - emotloader:/ споделям ти това единствено и само от добри чувства  :flowers2:
« Последна редакция: 09-12-2009, 19:53:46 от kriss »
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #806 -: 09-12-2009, 19:45:55 »

kriss, благодаря ти! Ще поразпитам за късогледството...че досега точно за това не се бях сетил да попитам ;D
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #807 -: 10-12-2009, 14:53:13 »

Който се интересува от калкулатор на калории, с включен голям асортимент от БГ продукти тук - http://zdravoslovno.com/Calculators.html :)
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #808 -: 10-12-2009, 14:59:04 »

Пеца,тая тъпотия пък за какво е нужна ;D
Я ми сметни калориите на един килограм банани и един килограм пилешко-ГХА(Генно модифицирано,хормонно,антибиотично) ;) ;D
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #809 -: 10-12-2009, 15:31:51 »

Пеца,тая тъпотия пък за какво е нужна ;D
Я ми сметни калориите на един килограм банани и един килограм пилешко-ГХА(Генно модифицирано,хормонно,антибиотично) ;) ;D
Тва е нужно, за да се оборят напълно медицинските схващания ;D За тея калории дето приемам всеки ден(1700 - 1800), трябва да съм поне 7-8 кг по-тежък, дори и да съм подложен на тежко натоварване :Content_4 - emotloader:
Активен

kriss

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • обичам те ... живот
« Отговор #810 -: 10-12-2009, 20:08:42 »

За мен е много неприемливо да си теглиш храната и да хапваш едиколко си от едикое си .
Аз си хапвам отвреме на време мандаринка отвреме на време синя слива или бадемки -то самйоако кажа някаде как сутрин съм на чай - и първото нещокоето хапвам е ябълка и веднага ми се обеснява за пропуснатите ползи от закуската а с ябълка на гладно  примерно щял да ми се овреди стомаха  :surpris_23:

Иначе за пълни хора който си нямат на идея кое колко калории и какво садържа въобще - може би ще е от полза .
Активен

kriss

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • обичам те ... живот
« Отговор #811 -: 10-12-2009, 20:43:07 »

Сега видях че нещо съм заспала докато съм писала  :bleh
« Последна редакция: 11-12-2009, 10:09:43 от kriss »
Активен

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #812 -: 11-12-2009, 00:30:41 »

Петко, голям дневник си изписал ама го изчетох накрая  :weight_lift:
Колко стомаха имаш та успяваш да ядеш по 5-6 пъти дневно - аз ако ям повече от 3 ми е нагорно.

Гледам , че сте писали за хряна - гледам си го на село в двора ама от няколко години не ми се налага да го ползвам. Сега със сигурност нямам слуз и най-вероятно го дължа на дхаути и басти дето си правя всяка сутрин (описал съм на друго място кои техни варианти правя - не съм голям фен на водните процедури)
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #813 -: 11-12-2009, 01:14:14 »

Аз също ям по толкова, Злояд. Малко и на често като голям процент е сурово.
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #814 -: 11-12-2009, 12:46:45 »

Гатанка

Намира се в материята, но не е материя. Има я във въздуха, но не е кислород. Що е то? ;D
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #815 -: 11-12-2009, 12:53:17 »

Енергия ;)
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #816 -: 11-12-2009, 13:33:32 »

Енергия ;)
Не е точен. Дай по-конкретно ;D ;)
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #817 -: 11-12-2009, 13:41:14 »

прана ли?
Активен

GO GREEN

kriss

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • обичам те ... живот
« Отговор #818 -: 11-12-2009, 14:01:46 »

Ееее нали схвана същността - как точно  се казва не е най важното  :bleh

И на мен жизнена енергия ми се струва правилният отговор
« Последна редакция: 11-12-2009, 14:07:04 от kriss »
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
Активен

GO GREEN

Страницата е създадена за 0.241 секунди с 22 запитвания.