Вече няколко дни обмислям как да се представя и накрая реших да разказвам,като на приятел!Винаги съм мразела месото и съм била насилвана да го ям,както и млякото и особено киселото,заради което дори и ядях бой в училище!За щастие ядяхме месо в къщи по-рядко,но когато имаше бях задължавана да си го изяждам.На 16 години си купих книжка "1001 въпроса и отговора за природосъобразния живот"!От тогава до днес библиотеката ми с подобен род литература набъбна до почти 50 бройки,но все не намирам сили да се променя и да започна да изпълнявам съветите от тях!Живея в Холандия.Когато пристигнах тук по телевизията имах само сателитния БГ канал и гледайки чуждите попаднах на един канал на име "Суприм мастър телевижън"-собствен канал на една духовна учителка-Чинг Хай.Този канал промени живота ми!За 3 месеца станах вегетарианец и отказах цигарите!Даваше ми страхотни сили и подкрепа.Даже си вземах папагали вдъхновена от нейната любов към животните!
После поради промени в сателитните системи каналът изчезна и аз вече нямах подкрепа и вдъхновение и лека полека си върнах старите лоши навици............
Качих килограми.Започнах диетата на Дюкан и свалих 22 от тях,но понеже знаем че тя е изцяло протеинова,бях принудена 6 месеца да ям само месо и животински продукти.....получих обриви,тъмни кръгове около очите и общо взето съм,като парцал.
И както казва Луиз Хей:"Това от което имам нужда ми се разкрива" попаднах на 'Земя на заем" в най-трудния си момент на кръстопът:Кое да избера....Фалшивата радост от голямото отслабване с цената на всичко,или промяната да рискувам успеха си и да се впусна в новото,но чисто и без риск начало?
Избрах второто!