Здравей bpa,
благодаря за отговора. И аз доста се изненадах, още повече че освен тук във форума и в сайта, прочетох и две книги на Малахов, с примери и т.н., където всичко е обяснено подробно, та и през ум не ми мина, че може да има такъв проблем.
Доста размислих и аз, защо се получава така и какво бъркам. Понеже си правя клизмата около обяд, сутрин като стана пия много вода и закусвам с някакво ядково мляко, събирам спешно литър и нещо урина и действам. Може би е много разредена. Но иначе не мога да събера всеки ден такова количество във времето, в което ми трябва.
Само вода и сол възможно ли е по описаната в сайта схема да се прочисти дебелото черво качествено? Някой опитвал ли е, дали има ефект?
Зависи какво разбираш под "качествено"
Ако говориш за почистването на цялата храносмилателна система, чрез пиене на солена вода, аз съм постигал задоволителен резултат - водата, която излизаше, беше съвсем леко жълтеникава на цвят, и това мен доста приятно ме изненада
А иначе изобщо не подценявай солената вода, минава и помита всичко...
Друг момент е, че може и да не чакаш да събереш "литър и нещо", мисля, че и количества над половин литър също могат да свършат работа...а и не е нужно да е толкова прясна - примерно можеш да започнеш да събираш след 3 часа сутринта (защото Малахов пише, че от 3 до 6 се отделя най-лечебната урина)...
А nemo - да, можеш и йод да добавиш, но наистина да е "малко", защото след това ще има да цвъкаш съкровища с йоден цвят
За какво искаш да го добавяш този йод ? За да избиеш нежелани гости ?
Ако сипеш сол, сода за хляб, лимонов сок и оцет, ти гарантирам, че няма да оживее никаква гад след промивката