Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: ММС вече и в България!  (Прочетена 176973 пъти)

elinor

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #240 -: 15-07-2013, 14:57:47 »

каква е цената на ММS и от каде да го поръчам
Активен

Richie

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #241 -: 07-09-2013, 20:55:35 »

Здравейте,  :surpris_23: не знам дали това е правилното място, за да попитам..но разрових целия сайт www.mmsbulgaria.com/ и не намерих нищо за използването на mms с дамски душ..някой може ли да ме насочи..ще му бъда много благодарна :)
Активен

Георги_НЗ

 • Young
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 28
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #242 -: 11-09-2013, 12:08:46 »

 Принципа при ммс е постепенност. Почва се с малка концентрация и се завишава като се следи организма как приема хлорния диоксид.
Аз преди няколко дни си охлузих коляно и реших да обработя раната със няколко капки ммс+активатор - направо в раната. Болката бе несъпоставима с раната... :surpris_22:  Затова внимателно с душа . При мен зарастна без гной, като при това не почистих раната изобщо - само няколко капки ммс.
Активен
Всеки заслужава това, което е предизвикал!

shofilev

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 376
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #243 -: 19-09-2013, 22:19:35 »

Нямам пряк опит, нито наблюдения върху други затова бих искал да чуя хората, които са ползвали ММС какво мислят за това: http://zdravivsekiden.com/mms-porednia-trojanski-kon-v-alternativnata-medicina/ ???
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3993
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #244 -: 19-09-2013, 23:50:00 »

 И на мен ми е интересно - наистина ли диарията и повръщането са обичайни при ММС? За мен, това е единственият  "нещо като аргумент" в статията. Другото са косвени "изводи"  - защо  трябва да е вреден, отровен..бъра-бъра.. После , никой не говори за дозировка! Това ,което е казано , може да е вярно по принцип за хлора, но да няма нищо общо с концентрацията на  хлор при ММС... ( в този смисъл атаката олеква, няма задълбочено разсъждаване..)

Обаче трябва да призная, че и мен ме смущава тази "очистителна реакция", проявяваща се чрез диария и повръщане.. ( При Тодикамп и АСД-2 такава няма!) 
Твърде брутална е за да се приеме, че е част от нещо полезно, което се случва  за организма.. :-\
( Знаем, че това е първата защитна линия, която се задейства когато нещо недобро проникне в него и той не го иска - най-бързо го изхвърля точно чрез повръщане и диария.)

Ако има потребители на ММС във Варна, които искат да разберат как организмът им реагира на този препарат, да се обадят да направим тестове - безплатно!  :angel:  С помощта на акупунктурната диагностика това се засича лесно. Ще трябва  да се направят 3-4 замервания обаче- за да се сравни какво дава организмът като информация преди и след приема на ММС.

 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #245 -: 20-09-2013, 12:47:57 »


здравей, Бате Бино,
какво представлява акупунктурната диагностика?
чувала съм за акупунктура, но за диагностика - не!

изобщо, кой метод е най - добър, за да провери човек в какво състояние е организмът му като цяло и в частност - някой негов орган?
може ли да се разчита на лабораторните тестове като нещо надеждно когато се изследват хормони и антитела?

ако са открити антитела, това  може ли да се води като късно следствие от увреждане с ваксини в детската възраст?
Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #246 -: 20-09-2013, 12:57:28 »

иначе, и на мен ми е малко съмнително това за ММС- а, особено, ако симптомите като гадене и повръщане не са само в началото на почване на прилагане на препарата...  абе, той си е химия, все пак, не бива да се забравя това.

знам, че нашият съфорумец Светльо, който вече не пише тук, доста го превъзнасяше тоя препарат, но не знам сега какво му е мнението за него.

и като говорим за химия, да питам, щото знам, че знаете доста за тия неща - от известно време се чудя, добавки като магнезий, калций и други от тоя вид, пак ли са химия?
и как изобщо се получава това, от какво ги правят, защото е ясно, че не са органични...  срам и позор за мен, че се предполага точно аз да знам това, но на, ако сме го учили изобщо това и не съм проспала лекцията и упражнението, хич никакъв спомен нямам....

дали изобщо се усвояват, след като не са органични и дали не се получава точно обратният ефект след прием на такива добавки на принципа на изместването - просто неорганичната добавка, след попадане  в организма,  измества наличието на органичния елемент?
и така да се получи още по- голямо обедняване откъм съответния елемент...
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3993
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #247 -: 20-09-2013, 18:37:58 »

Заформя се пак спам по темата , ама да взема тук ли да отговоря ?  :-\
Искрена , ето темата за диагностиката:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1357.0
Нормално е да не си чула, защото в БГ само двама човека я правим и никъде не сме се рекламирали (или пък да сме вземали пари за нея..)

Най-информативната и същевременно най-евтината и безвредната диагностика  за мен ( и за множество медици,, които са я тествали ) е термовизуалната диагностика. ( термовижън)  Заснема цялото тяло и всичкия чаркалак вътре и се вижда веднага кое в какво състояние е.( свети в различен цвят)
Само че моята  е още по-точна и по-чувствителна  tooth ,    И дава информация както по основни органи ( за съжаление не за всичките, както е при терммовижъна, защото трябваше да стоя още 30 дни в Киев  :) ) така и за организма като цяло , а не само по органи, (като термовизуалната) или по отделни откъслечни  показатели ,както е по лабораториите..
При акупунктурната се виждат функционалните нарушения в работата на органа (ако има такива)  А това изобщо не е видно при термовизуалната - органът е привидно здрав  и все още не сигнализира за някакви проблеми в него, защото още не са настъпили органични промени в него.

Казано по друг начин: Ако един човек си направи тест на термовизуалната или пълни анализи лабораторни и се окаже здрав  и после направи 5 дни на сокове и повтори изследванията на 5ия ден , резултатите ще бъдат едни и същи!  И преди и  по време на соковете  - все ще си бъде еднакво здрав.  
Обаче при акупунктурната аз веднага виждам отклоненията в режима на работа на различните органи и общото ниво на здраве. Ако преди дните на сокове , черния дроб и бъбреците са работели в режим натоварен ( което не се хваща при обичайни изследвания)  по време на соковете  те  веднага започват да работят в оптимален за тях режим, "влизат в норма" , така да се каже. Което е видно само с много чувствителна диагностика , каквато е акупунктурната.  По същият начин се тестват най-различни методики и препарати, като се хващат дори малките отклонения в работата на организма ( отклонение към подобряване или към влошаване)

По отношение на специфични изследвания - да , може да се разчита на лабораторията, стига да няма разминаване в методиките, апаратурата и човешкия фактор..  
Различните тестове са с различна степен на вярност!
Методът на антителата е архаичен  и тотална отживелица. Той не е ДИРЕКТЕН метод - да търси директния причинител, а КОСВЕН - по косвени белези -(антитела) , да се прави извод за истинския виновник за тези антитела.
Най-показателен е случаят със СПИН - и досега вирусът ХИВ  не е изолиран! И никой никога не го е видял или заснел!  Но въпреки това го "намират" чрез антителата , които той уж провокирал.. tooth

Разказвал съм някъде за д-р Герасименко, един натурален лекар в едно забутано Украинско градче, който прави 6 вида диагностика , преди да се произнесе за състоянието на пациента! Ако можеше един апарат да свърши работата, нямаше да си купи другите , всеки от които е хиляди долари..:)   Защото всеки вид диагностика дава определена информация ,не цялостна.

ЗА витамините и минералите - Всички натуропати са на мнение , че синтетичните не са добри. Някои твърдят, че от тях е само вреда, други - че няма никаква полза.. :)
Но фирмите яко хитруват и не можеш да разбереш от какъв източник им са добавките , дори да пише НАТУРАЛНИ , след внимателен прочит се оказва , че натурални били само оцветителите и ароматите  tooth , а самите витамино-минерали - обикновени синтетични.
За да са натурални, трябва да го пише изрично - от какъв  НАТУРАЛЕН източник са - от корал ли, от шипка ли ,от шушумига ли..
« Последна редакция: 20-09-2013, 18:41:25 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

shofilev

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 376
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #248 -: 20-09-2013, 23:40:06 »

Пак е спам по темата, но в контекста на казаното от бате Бино и пряк отговор на въпроса на iskrena.
Относно витамин С съм намерил натурален източник като хранителна добавка: сок от морски зърнастец без никакви добавки към него. Оказва се, че този сок е много богат на витамин С съвсем естествено. Моята жена изпи две бутилки от този сок и определено почувства разликата - беше много по-бодра и енергична. Тя използва това: http://www.multipharm.eu/product/2177/abo-farma-bio-sok-ot-morski-zarnastets-oblepiha-330ml.html. Купихме го от една дрогерия на Женския пазар и цената беше 12 лв. На вкус не е приятно, но е полезно. За желаещите, може да се смеси с някакъв плодов сок и тогава вкусът на зърнастеца ще се изгуби.
Относно цената: излиза излиза по-евтино, отколкото да си купуваш ампули витамин С от аптеката и да пиеш по една на ден - преди така правехме, докато не открихме този сок. Тя го пи, доколкото си спомням, по 20 мл., което означава, че бутилката е достатъчна за 16 дни. Ако се пие в по-големи дози, по отношение на цената ще излезе колкото синтетичния витамин.
На децата сега даваме едни уж естествени витамини Floradix Kindervital - извлеци от разни зеленчуци и билки, но ми се струва, че има добавени и изкуствени витамини (не мога да се ориентирам съвсем в написаното на опаковката). От същия производител има и разни неща за възрастни, но не съм запознат с тях, просто съм ги виждал като опаковки.
Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #249 -: 21-09-2013, 00:05:41 »благодаря много, бате Бино, за изчерпателния отговор!
чудя се дали има някой лекар, който да има дори и  1/100 от твоите знания!   :)

значи, за да види човек в какво състояние е най - добре да избере двата метода - акупунктурната и термовизуалната диагностика.

Активен

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #250 -: 21-09-2013, 00:07:44 »

благодаря и на Шофилев за информацията за витамин "С"!   :)
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3993
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #251 -: 21-09-2013, 08:08:29 »

Благодаря, Искрена. Знаят лекарите, знаят много, но за съжаление не могат да капитализират познанията си за преодоляване на състояния , различни от спешните!
Железен пример: Нито у нас, нито където и да е в Западния свят на лекарите не се преподава ХРАНЕНЕ! В някои държави - максимално 4-5 часа лекции, но в повечето - НИЩО. И затова по-прогресивно мислещите ( от сорта на д-р Емилова, д-р Папазова, д-р Гайдурков и т.н. ) са принудени да се дообразоват в движение на принципа на самоподготовката ( и то от същите източници, които ползваме и ние :) )

По диагностиката още малко: На принципа на "Акупунктурната диагностика" ( която аз правя) са всички апаратченца, т.н. "компютърна диагностика". Само че те "източват" информация от една акупунктурна точка от тялото, докато при мен се тестват поне 24 точки, а за още по-голяма точност - още 70 :)  
Самият Фол, чиито принципи са в основата на тези компютърни диагностики, казва че трябва да се мерят поне по 4 точки на меридиан ( а те са 12 меридиана) и затова почти всички апартченца не са точни. Въпреки това има някои, които сколасват да се справят сравнително добре,  но не се радвайте, защото у нас никой ги няма  tooth
Това са украинските -"КМЭ - Комплекс медицинский Экспертны" и "КСК Барс" ,(последно ми обявиха цена от
44000 $ за втория   :o )


НО най-лошото е друго.. Самата система не желае хората да бъдат здрави..
Ето какво споделя  д-р Ирина Попова , нейният  е третият коментар след филмчето с проф. Неумивакин, тук:
http://www.youtube.com/watch?v=Om1WVycz3RU
"Правилно казано! Аз съм лекар, изпитала съм го върху себе си. Колкото по-добре лекувах децата в моя участък, колкото по-малко болни деца идваха при мен, толкова по-лошо съм работила - (по-малко болни - по-празни здравни картони) , по-малко пари в моя джоб. Беше похвален лекар, у когото лятото имаше дълга опашка от болни..
Принуждаваха ме да изписвам лекарства и така да помагам на аптеката да печели. На системата не е изгодно хората да са здрави."


« Последна редакция: 21-09-2013, 08:27:47 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #252 -: 21-09-2013, 18:03:12 »

отново благодаря за отговора, бате Бино!
много си прав за лекарите и системата, но наистина повечето са като коне с капаци и лежат на стари знания, не искат да напреднат, така че и знанията им са под въпрос, а знаещите пък като не могат да си генерализират знанията за реална помощ на болните, каква полза, както си отбелязал...

ето, ти правиш всичко с интерес и желание, затова и си напреднал толкова!
на теб имам много повече доверие, отколкото на кой да е лекар от имащите се за много учЕни глАви!   :)
защото обичаш да издириш нещата, търсиш, дълбаеш и въпреки всичко разбираш, че все има какво да се желае и има още място за напредък.

особено са жалки разни стари величия, дето почти реално лъха на мухъл от тях, включително и то ореола им на набедени светила!   ;D
истинска гордост на системата, както цитираните от теб думи - пълен коридор с болни, добре свършена работа!   tooth

чудя се само, как си се решил да си купиш тази апаратура, ако е само за лично ползване, а не за бизнес, явно е много добра, но как пък си бил убеден в това, преди да я купиш и да я ползваш...
кой знае още колко такива неща имаш, може и да си писал, но аз нали не съм изчела всичко във форума, та не знам   :)

четох вчера за 22 ДКЦ в София, че се правела термодиагностика от доктор Марин Василев май беше.
дали си разбира от работата, чувал ли си нещо?

май се получи доста като спам в темата, макар на мен, лично, не ми пречи!
добре е темите да са раздвижени, поне по моя вкус   tooth
Активен

salvaje

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 303
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #253 -: 21-09-2013, 23:27:27 »

Много съм съгласен, че повечето лекари са абсолютно невежи относно храненето, но си позволяват да дават съвети и заплахи, без да осъзнават, че знанието им по този въпрос не е нищо друго освен изграден навик. На лекарите не се преподава хранене, защото официалната медицина май все още не приема, че има връзка между храненето и болестта. Пък и каква е ползата от нещо което наистина лекува цялостно.... по-добре да се третира локализирано един симптом, така като се заглуши тоя симптом, нещо друго ще се е разбазикало и така ще има още рабата за доктори, съответно и пари...

До скоро ми беше забавно, но вече почва да ми омръзва да слушам как някой хора се връзват и вярват на докторите. Например, като този препоръчал на човек болен от сърце да яде маргарин.

Това че вече не се връзвам на такива псевдо-научни съвети от чичко доктор, го смятам за едно от големите предимства на преминаването ми към сурова храна.
Активен
Now I lay me down to sleep
I pray the raw will make me freak

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #254 -: 22-09-2013, 11:39:43 »

то тоя съвет за маргарина е толкова отявлено ненаучен, че даже и за псевдонаучен няма как да мине вече...
или е признак за абсолютна глупост или за желание за умишлено убийство.
Активен

Dakota

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #255 -: 18-01-2014, 12:16:15 »

Здравейте всички,
Преди няколко дена научих за продукта ММС и докато ровех из Нета за повече информация,попаднах на вашата дискусия.Затова пиша директно тук.
Касае се сина ми Давид на 9 г.
От 3 години страда хронично от Остър тубулоинтерстициален нефрит с рецидивиращи ИПП.Многократно хоспитализиран в Педиатрично Отделение.От урокултура е изолирана Е.coli.Лекуван с Нелидикс,Пиелосептил,Цефуроксим,Тиенам,Медоцеф,Аксетин,Азитрокс,Зенат,Медоклор,Аугментин,Медаксон,Флавамед,Ципринол(към последното прояви алергия)....И това е само част от лекарствата ,с които са го лекували.
При направена екскреторна (венозна) урография,няма налични аномалиии.Бъбреците му ,си функционират добре.
Карахме Коледа и Нова Година отново в болницата!Тежко  е положението ни ,няма вени къде да го бодат вече!...
След като ни изписаха през ваканцията докато си беше в къщи,не се разболя.Още на третия ден,откакто тръгна на училище го лепна някакъв вирус,а след още три дена,бъбрека пак беше възпален.Честно каза,чувствам се в безизходица!!!...Имунната му система е толкова срината,след тези агресивни антибиотици,че и най-малкото нещо го поваля.Незнам вече какви клиники да търся и какви доктори?!Всички лекуват с антибиотици,но тази E.coli е толкова упорита,че след известно време пак се възобновява процеса на възпаление.
На своя глава съм му давала :Герисан,Инфлуцид,Туя,Пчелен прашец,Клеева тинктура,Червена боровинка,Неоринал.Защото лекарите само назначават лекарства,но не предписват нищо за възстановяването на организма.
Храним се по възможност природосъобразно,изхвърлили сме готварската сол и захарта от домакинството.Заменила съм ги с хималайска сол и мед.Гледаме да не консумираме храна с консерванти.Давам му отвари от билки(Мечо грозде,Синя хвойна,Полски хвощ,Царевична коса,Златна пръчица...Няма оправия!
От няколко дни детето ми е отново с  температура 38 С.Лекарката (Завеждаща ДО)вече вдига ръце,каза,че не му влияят антибиотиците от  анаграмата.Изписа ни едно прахче Монурал и това е.
Не искам да приема,че следващата стъпка за детето ми е бъбречната недостатъчност!
Докато търсех информация попаднах на историята на Мария: http://www.mmsbulgaria.com/2012/06/blog-post.html
Обнадеждаващо беше,да прочета че някой все пак се е справил с нефрита.Така, попаднах и на сайта за ММС,както  и на вашата дискусия тук.
Ще се свържа със Светослав Стаматов,за да поръчам продукта.Но как да го давам,в какви съотношения и последователност?Детето  ми е 9 г.-тежи 30 кг.Трябва ли да изследваме кръвната му група?В някои от постовете,прочетох,за  0+ ,не се отразявало добре.Ще съм благодарна за всеки един съвет!
Останете със здраве!
Виктория

Активен

rima

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 512
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #256 -: 18-01-2014, 15:09:31 »

В сайта на Светльо има протоколи за това, как се приема ммс във всеки отделен случай. Не знам да влияе кръвната група. Аз пия CDH, по-приемлив вкус има. Представлява предварително активиран MMS, който се съхранява така в хладилника. Може да се вдигат дозите много лесно. Nе е необходимо дълго време докато привикне организма. Приготвя се в домашни условия от MMS и активатор. Тук пише как точно, лесно е:
https://www.facebook.com/groups/CDHforASD/
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3993
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #257 -: 18-01-2014, 19:45:18 »

Виктория, Натуралната Медицина е единодушна: децата не трябва да бъдат лекувани НИКОГА с лекарства!  А т-нар "детска болница"  е "престъпление срещу човечеството " според д-р Марва Оганян (лекар и биохимик с голяма практика, известна и уважавана личност в Русия, класически натуропат.Тя лично лекува децата като ги оставя само на билкови чайове с мед и лимон, за доста дни. Другото е работа на организма..)  Защото лекарствата много много често водят именно до това - перманентно болно дете! С отслабени жизнени силици.  ( което е и съкровенната мечта на Биг Фарма - продължителен абонамент за лекарства, стимуланти, добавки.. )  
Веднъж като се почне с тях( даже още с ваксините..) постепенно организмът заслабва и не се бори ефективно с разните му бацили. Да, всички знаем, че когато има спешен случай, избор няма и лекарства трябват, но по правило до такива случаи се стига след продължително увреждане с лекарства и компрометирана имунна система , които е могло да бъдат избягвани при по-леките случаи -банални  настинки , кашлици и температури (дори  до 40 градуса!)  
 Естествено, има и изключения, но ако се разровят назад във времето , натуропатите винаги намират причина и за тях.. Например - я ваксина, я зашлакована мама, ( която се самоочиства посредством кърменето!) , я грешки в храненето , като например - употреба на краве мляко!  :fun_096:
Обезателно прочети темата ми за млякото!! Особено когато има проблем с бъбреците!!    
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7463.0
Първата ви работа не е ММС , а спиране на млякото ( ако се употребява)
Следващата стъпка е мощен прием на пробиотици за да се ликвидира неминуемата дисбиоза и дисбактериоза, основни причини за сломения имунитет!  
Ако има кой да ви прати от рускоговорящите страни, да ви праща и някакъв сорбент ,от сорта на Ентеросгель, Полифепан, Полисорб.. ! Той обира токсини и остатъци от лекарства по тръбопроводите на оганизма. ( Сега ще ходя до Молдова за Тодикамп  и ако има по аптеките им Ентеросгель, ще взема няколко кутии. Възможно е да го има, след като с радост установих ,че  продават АСД-2 , другата тежка артилерия ( наред с  ММС и Тодикамп )
« Последна редакция: 18-01-2014, 19:54:42 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

mak

 • Young
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 29
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #258 -: 19-01-2014, 07:52:34 »

Ако има кой да ви прати от рускоговорящите страни, да ви праща и някакъв сорбент ,от сорта на Ентеросгель, Полифепан, Полисорб.. ! Той обира токсини и остатъци от лекарства по тръбопроводите на оганизма. )
Бате Бино, може ли да ни дадеш повече инфо за тези сорбенти, ако може също да кажеш и колко струват приблизително?
Активен

stefania5600

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1
Re:ММС вече и в България!
« Отговор #259 -: 26-02-2014, 19:34:41 »

Здравейте,

Аз съм нова в този форум, но ще се радвам да ме примете и да ми помогнете ако сте наясно с моя проблем.
Имам полип на матката и съм замислила да правя Протокола за дамски душ и ако мога да да се справя с тази гадост преди да стигна до операция, за която имам час за 26.03. Имате ли някакъв опит вие или ваши близки с такъв проблем и какви са резултатите.

И сега да споделя нашия опит с ЦДС-съпугът ми е с Бехтерев и пие 10мл. ЦДС на ден и има мноооого добри резултати-голяма намаление на болките и увеличение на подвижността в областта на гърба и врата.
Ако някой се интересува-ще се радвам да отговоря на въпроси.

Благодаря предварително и лека вечер.

Стефка

Активен
 

Страницата е създадена за 0.174 секунди с 21 запитвания.