Ето ме и мен, а ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ, много ми помогнахте да взема правилното решение от днес започвам, първата ми работа е да се запася с ябълки, цвекло, зехтин и лимонов сок
Имам няколко въпроса по повод менюто, вече свикнах да ям зелена салата от марули, зелен лук и репички с много зехтин, това добре ли е, другата салата е домати, краставици, лук и пак зехтин с малко сирене, имам тренинг от "предишния ми период"
Последната седмица се бях занемарил малко покрай празниците, в смисъл ядох яйца, месо, не много , но все пак и дробчето взе да се обажда. Снощи и днес сутринта докато пишех в форума явно си мислех за него и си "комуникирахме" т.е. напомняше ми че е там с лека тежест и малко болки, по принцип си спомням че когато съм си казвал днес ще разпусна малко с водка, без да съм пил започваше да ме "щрака" лекичко, давало ми е нишани горкото, но кой да чуе
Днес сутринта, станах и изпих 1л ябълков сок от тия зелените Грани смит, целината беше мухлясала в хладилника
, моментално почувствах облекчение, това тотално ме спечели за каузата.
Още нещо, забелязах, че съфорумника хомус футюрос (много готин ник) препоръчва да се започне постепено с 50 мл зехтин и лимон сутрин на гладно за да не се претоварва дроба наведнъж, след колко време (часа) да започна да пия соковете през деня, за да не става омесване на процедурите.
Просто незнам какво щях да правя ако не бяхте вие, сигурно щях да психясам, много ви благодаря