Светльо, привет. По повод Норбеков. Абе аз не знам дали съм постъпил правилно. Също бях решил да карам Норбеков миналата година, нещо го хвалеха наоколо, записах се на първо ниво ,обаче по средата се уплаших и се махнах. Не знам дали и при вас е било по този начин, но при нас на моменти изгасяха осветлението ,палеха някакви свещи и пускаха силно въздйстваща транс-музика ( аз на всичко отгоре съм меломан и аудиофил и веднага прецених каква е целта..) Това си бяха точно ошлайфани методи за внушение,заприлича ми на сатанински култ, аз се уплаших,реших ,че това не е за мен и това беше с Норбеков..
Тук не съм компетентен,следователно не мога да дам обективно мнение, ама като чели е добре да имаме едно наум ..? Навремето ,ти си бил малък, по нашите земи шевстваше един Борис Золотов,един такъв симпатичен(по-късно го разконспирираха като психо-фашист) който също правеше някакви сбирки ,ама не е за разказване, почти всички ,които посещаваха семинарите му , имаха в последствие ужасяващи проблеми в здравословен,личностен и направо в психичен план. Даже и майка ми,която е доцент доктор падна в мрежите му и още се чуди как да се отърве от обсебването му. Не знам, наблюдавай се, това съвсем приятелски.