Браво на докторката ,Анджи, както ми обясняваш , сигурен съм ,че е била в час.
И аз бих отишъл, ама да не е чак до Словения ,колкото и да харесвам тази страна.
( На какъв приказен къмпинг съм бил там, нямаш си идея)
Разбира се ,че ваксинациите спъват естествения имунен отговор на организма , който преодолявайки поредната болест в детските години , всъщност го тренира за предстоящите в зрелостта . А резултатът понякога е доста плачевен, това могат да потвърдят родителите на детето ,което живее в блока на моя приятел - след ваксинация се парализирва и сега живее в инвалидна количка. Някой може да пробва да убеди родителите му колко са полезни ваксинациите
Интересно ми е какво е казала докторката за начини на заобикалянето им.
Аз знам само за един - да се включи формално в някаква религиозна общност, която е против тези неща и да не могат да го пипат, че отиват в "дискримминация на религиозна основа " ..
Друго ако има , сподели , Анджи, важно е.
Ти в Словения ли си по принцип сега ? Тарикат си ти, избрала си може би най-добрия вариант
А тази книжка на д-р Менделсон аз също я имам в оригинал ( на английски)
Но преди да се засилите да превеждате, информирайте се дали някой вече не е в процес на издаването й ,защото другата му също много ценна книга -
" Признанията на един медицински еретик" вече я издадоха на български.
Според мен е въпрос на време. Ето полека -лека ги издават всичките по-значими - И Хилда Кларк ,и Олга Елисеева, и Болотов, и Менделсон и Шелтън, .. Очаквам с нетърпение да издадат още няколко значими личности - Неумивакин, Надежда Семенова ,Углов, Кацузо Ниши , Вернадцки.