Въх, Бенато, не ма жали ти мене
Не съм закъсала аз.
И не ся оставям цала седмица да са надявам
Беше то га бах млада и глупава :ble
Хеле, ако си ги преброми пътите не шъ мойш ма настигна
Пък снощи имаше игри за възрастни, ама с внимание да не ни чуят децата. Че то като са малки мойш ги заблуди кви са тия шумове, ама като пораснат по знаят от нас самите.
Да ви казвам ли ся кво съм яла или да не ви казвам:
сутрината не са жабурих - низнам що?
пих смути - киселец и банан (ей няма свършване тоя киселец)
като реших, че йогата в Палах е от 9 ч ( а то Деси писала часовете от - до) и хукнах за залата на йога. То съм се объркала и са върнах посърнала. Палах не е мойто място за йога. Часовете са ми супер неудобни. Нейсе. Като се върнах напалих камината. За първи път този сезон. Обаче се разля една топлина .... за чудо и приказ. Тъй на топло и под звука на пукащите дърва изядох остатъка от "нутела"та на Марулка.
После по обедно време си направих песто- С него и две червени чушки схрусках 3 кракера.
После ходих на репетиция. За който не знае да му кажа, че пея във вокална група "Неранза". Пеем народни песни. Днес беше първата репетиция за този сезон.
После пих чай с мед.
Между другото шетайки из къщи хапвах по някоя ядка - кашу, лешници.. но не много тъй колкото една шепа почти
Сега замезвам -салата от червено цвекло, морков, магданоз, чесън, лимонов сок, хималайска сол,зехтин, вътре парченца тофу.
После смятам да се подсладя с кремче от банан и смокиня. Само дето незнам дали не шъ ма домързи. Но лакомията ми е по силна тъй че....