Mariiina, благодаря, че се сети за мен!
Тъкмо исках да те поздравя с празника на културата и да ти пожелая много слънце в душата и да го разпръскваш около теб за да станат всички по-умни и по-добри!
Поздравявам и останалите във форума с най-българския празник!
Мили хора, аз се позагубих малко, но не съм забравила нито за миг вас и нашето общо дело.
Като цяло има доста промени около мен. Не съвсем приятни, но какво да се прави. Животът не винаги е това, което очакваме, а това което се случва. Не съм променила мирогледа и оптимизма си. По този повод се сещам за съвета на Сократ към един млад човек. Младежа попитал Сократ: "Кажи ми, Сократе да се оженя или да не се оженя?". Сократ му отвърнал: "Ожени се момко! Ако се ожениш за добра жена ще бъдеш щастлив! Ако се ожениш за зла жена ще станеш философ." Е, моят живот постоянно ме кара да философствам, но това си е страхотно щастие .
Всъщност аз за друго влизам в днивника си.
От днес започвам поредното гладуване.
Надявам, се че ако почувствам несигурност ( в което се съмнявам) ще получа вашата подкрепа.
За днес съм изпила две чаши гореща вода и един чай с мед. Сега ще хапна ябълка.
Петко, Вал, Дани, Анджи, Деси, Лилка, Талита, Мегуста, Бенато, Бате Бино, Васке, Марулке, Мер! Също и всички останали, които в момента не споменавам, но това не означава, че съм забравила! Радвам се, че мога пак да си попиша с вас