Здравейте ,
извинявам се че пускам въпроса си на две места, но виждам,че някои теми се коментират на повече места в сайта и във форума , т а не съм съвсем наясно каде какво да пуска.
Моля, по-опитните в прочистването на черния дроб да дадат мнение !
Не знам дали снощи съм успял да прочистя.
Съмнението идва от подозрително”гладкото” изпълнение.. почти пълната липса на гадене или друго неприятно чувство. За втори път ми беше снощи.Проведох го по същият начин както и първия път.
( Първият беше преди 1,5 г. “организирано” - в съотв. здравен център по метода на Семенова. Методът е сходен,разликата е че не се яде в съответния ден , правят се повече клизми и се приемат специални билкови прахчета в деня на прочистване, както и специални добавки за по-бързо възстановяване на дроба - след това. )
Та След завършване изпиването на “коктейла” имах лееко гадене , само след половин час ме разхлаби и посетих тоалетната. След това спокойно мина нощта ,само дето чувах къркорене от посока на стомаха горе.Мислех си ,че нищо не е станало,защото протече прекалено “гладко” , а първият път, помня, много ми беше прилошало, ходих два пъти при доктора да го питам дали е нормално да ми е така гадно.
Сутринта днес, пак нямах никакви позиви за изхождане, направих клизма и излезе две шепи нещо като светла почва, като парцали ,еднородно, без мирис. Камъни нямаше.Почувствах се добре. Освен това , не чувствам никаква отпадналост.
Вероятно това да е било ,което съм изчистил? Би трябвало, иначе няма откъде да се вземе, целият хр. тракт беше изчистен напълно.. ? . ( Предният път излязоха пак същите неща, но в по-голямо количество.)
А дали е възможно да има “степени” в процеса на успеваемост?
Ще се радвам да дадете мнение. благодаря.