Я да се включа аз, че нещо липсвам напоследък.
beelee, какво имаш предвид под "негативен" ? Ако е относно на Петко бабата , това е хумор. Моят хумор е малко по-различен понякога и се случва да не бъде разпознат като такъв ( от някои хора)
Ако е относно Мермерски, какво общо има здравословната градивна критика с понятието "негативизъм" ? Вероятно имаш нещо предвид извън значението на думата "негативен" ..
Защото тя не означава това
Негативност е ,когато например преди поредния си опит за някакво прочистване да кажеш - " И тоя път няма да стане ! "
Може би си искала да кажеш "критичен" ? Това е вече друго.
Освен това , лесно може да се прецени дали съм негативен- моите постове са много повече от 18 , и тук, и в сайта, те си стоят, прочети ги и кажи кое е негативното ( ама придържайки се към значението на думата"негативност"
Те са информативни, интересни, на разбираем език, на добър български .. дори и да има нещо "негативно" то е по-скоро изключение.
После ,моята тема беше - КНИГИТЕ на Мермерски, а не ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ предавания на Мермерски , ако не сте забравили. Знам, че има хора дето никога не четат книги , за тях - да, прекрасно е , много по-добре да гледаш Мермо, отколкото да затъпяваш заедно със Шишо-Бакшишо.
Идеята - пак ще я повторя, че явно не се схваща, е ако дойде някой новобранец(каквито постоянно се появяват, и евала за това..) ,който да е прочел едно- две книжлета,(при това съвсем наскоро ) и да не може да се ориентира в МНОГООБРАЗИЕТО от автори, просто да не си губи времето ТОЧНО с него, а с някой наистина напреднал лечител ( както в науката, ама истинската , така и в ПРАКТИКАТА)
Какво е това чудо - пет книги по 600 стр. кой ще ги чете изобщо целите? Това са си едни справочници, като те засърби някъде да си потърсиш цярчето, това не е система ,която да ти въздейства и да те тласне към промяна, както например го прави Марк Хаймън в "Ултраметаболизъм" . Разпръснати факти не въздействат.
Не се сърди, то не е обидно ,всички сме почнали от нулата, но посланието е дори и за теб. Ти си в темата от една година , прочела си книжчица на Малахов , добре. Аз съм в темата от 1992, имам и съм изчел !! поне 220 книги на такава тематика (50 само са ми на руски) обиколил съм голям брой здравни центрови и лечители-единаци , изпробвал съм върху себе си доста системи и затова смятам ,че съм компетентен да дам оценка. С годините се НАРАБОТВА интуиция да прецениш нещо или някого за нула време. Както виждаш , достатъчно много "колеги " са на същото мнение . (Затова ги изреждам тези факти ,не за да се пъча. )
А когато се опонира само "от любов към спорта" това не е интересно просто .