Здравейте,
Съжалявам, че не съм се включила с информация до сега, но действително си мислех че 18 кг са проблем.
Та работя за такава фирма - внасяме масла от Малайзия и Индонезия. Продаваме във Варна и в София, разфасовките са по 18кг за кокосовото и 20-25 за палмовото. Няколко сме фирмите, които правим такъв внос в страната.
Дарби - съжалявам че го казвам и че чак сега видях поста ти, но един такъв кашон не би трябвало да струва повече от 45лв /дори и на дребно/.
Както и да е, ако някой се интересува да ми пише на лични за да дам адреса на склада ни. Не искам да публикувам тук такава информация.
Въпросните масла са пресовани, рафинирани, но не са търпели допълнителна обработка - хидрогениране например.
За да можете да го ползвате по-дълго е добре да го съхранявате по възможност в безкислородна среда, на тъмно и хладно. Инъче огранивят, окисляват се или както искате там да го наречете, губят и от вкусовите и от хранителните си характеристики.
Ще се опитам да отговоря на въпросите ви, ако нещо допълнително ви интересува.